Wikipedia:Landsbybrønden/Fejl i henvisninger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fejl i henvisninger[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at der under skabelonen skakstilling anføres, at den henviser til artiklen om det udødelige parti i skak, men der bruges den ikke (men derimod skabelonen skak stilling2). Tilsvarende kan jeg se under det udødelige parti, at ingen artikler refererer dertil, selvom der er link til det fra artiklen skak. Er der fejl i krydsreferencerne? Mvh --Sir48 (Thyge) 6. maj 2005 kl. 15:38 (CEST)

Ja, tidligere fejl i softwaren har medført nogle mangler i tabellen med links. For tiden bliver der kørt nogle oprydningsjob, så der skulle blive ryddet op i henvisningerne med tiden. Da oprydningen er en forudsætning for at kunne opdatere softwaren til version 1.5, vil det formentlig ske indenfor den næste måneds tid. Er det stadig et problem efter den tid, må du lige sige til igen, så skal jeg prøve at få en udvikler til at se på det. -- /Wegge (diskussion) 6. maj 2005 kl. 15:55 (CEST)
ok, i mellemtiden må man altså tilråde en vis forsigtighed, når man benytter sig af "hvad henviser hertil" - der kan både stå for meget og for lidt. De links er ret nye (inden for de sidste 1-2 uger, så nye fejl opstår stadig. Mvh --Sir48 (Thyge) 6. maj 2005 kl. 16:34 (CEST)