Wikipedia:Landsbybrønden/Foldbare lister?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Foldbare lister?[rediger kildetekst]

Prøv at kigge på Leddyr. Der er en ret uoverskuelig liste, der indeholder underlister etc. Er det muligt - på en rimelig simple måde - at gøre sådanne lister foldbare, forstået på den måde, at der på alle niveauer findes et plus/minus tegn, der folder listen ud/ind? --Wassini 26. jul 2006 kl. 16:06 (CEST)

Det er forholdsvis enkelt at lave en foldbar liste - det drejer sig om først at organisere informationerne i en skabelon og så benytte skabelonen til navigationslister. Se f.eks. min sandkasse, hvor der er eksempler. Derimod kan man ikke udfolde i niveauer i den nuværende løsning. --Sir48 (Thyge) 26. jul 2006 kl. 23:17 (CEST)
Tak for det, men jeg har ikke lyst til at ændre direkte i det globale stylesheet. Hvordan får jeg lavet en skabelon, der inkluderer stylesheetet "Bruger:Wassini/mklist.css" og javascriptet "Bruger:Wassini/mklist.js"? Hvis jeg lægger det ind i min monobooks, virker fint i min sandkasse, men selvfølgelig kun når jeg er logget ind. --Wassini 27. jul 2006 kl. 11:32 (CEST)
Du kan ikke ændre direkte i det globale stylesheet - kun administratorer har adgang til disse beskyttede sider. Dog skal jeg ikke lige kunne sige, om det script, som du har fundet, kan inkluderes bare sådan. Jeg skal gerne kigge på det ved lejlighed, men eksternt udviklede javascripts skal gennemgås ret nøje og testes i alle browsere, før vi kan lægge det ud til alle brugere. Der må ikke være en eneste bruger, der oplever en fejl med det. Og jeg har personligt ikke lige tid til at løbe browsere igennem, men hvis du har tid og lyst, så skal det testes i IE5.5, IE6, IE7 (hvis du kan finde én), FF1.0+, NS6+, Opera7.5+, Konqueror, Safari og måske nogle få andre. Har man dem på plads, så er det i orden. Sea Monkey nyder vist nok stigende popularitet, men deres engine er vist blot gecko. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 3. aug 2006 kl. 09:21 (CEST)
Som dig har jeg heller ikke så meget tid, men jeg skal nok melde tilbage med en test.. Jeg har vist de fleste browsere liggende, så det er bare igang med at teste det. --Wassini 3. aug 2006 kl. 10:48 (CEST)