Wikipedia:Landsbybrønden/Forslag til ny oversigtsartikel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Forslag til ny oversigtsartikel[redigér wikikode]

Jeg har en idé om at lave en ny oversigtsartikel, der kunne have titlen: Jorden (ydre miljø) med følgende indhold (idet der ud for hvert punkt på samme linie tilføjes en lille forklaring om, hvad man kan forvente, når man trykker på linket. Jeg vil gerne have nogle tilbagemeldinger, om man synes dette er en god idé eller ej (Hvis der synes at være for stor modstand, så dropper jeg idéen med det samme igen) Eventuelle justeringsforslag er selvfølgelg velkomne.

Jorden (ydre miljø)[redigér wikikode]

Harlekin96 24. nov 2009, 12:27 (CET)

Wikipedia:Lister burde vist være dit første stoppested :-) --Masz 24. nov 2009, 13:16 (CET)
Og dernæst Jordens diskussionsside. --Thomas 24. nov 2009, 13:18 (CET)

Det ser ud til, at dette mere eller mindre er en dubblering af emnerne "vejr" og "klima" for hvilke der findes en samlet oversigtsskabelon samt et ganske andet emne: "forurening", der strengt taget burde omfatte fx vandforurening, affald i naturen og lignende emner også. Set således er jeg ikke overbevist om forslagets rigtighed. I stedet vil jeg foreslå et lave henvisninger til forureningsproblematikken under fx "klima", men ellers fastholde den tematiske adskillelse.--Rmir2 24. nov 2009, 13:31 (CET)

Alt taget i betragtning, så ser det ikke rigtig ud til at mit forslag er faldet i god jord, så jeg dropper idéen indtil videre.Harlekin96 25. nov 2009, 14:33 (CET)

Der er en del røde links i din oversigt. Dem kunne du måske tage fat på.--Rmir2 25. nov 2009, 14:37 (CET)