Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp, en masse halvtomme infobokse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hjælp, en masse halvtomme infobokse[rediger kildetekst]

Jeg er stødt på mange personinfobokse der har mistet de fleste oplysninger (inkl. et evt billede) bortset fra fødselsdato/fødested og evt dødsdato/dødssted. Eksempelvis har Venus Williams de sidste 4 måneder set ud som tidligere idag, selv om den så sådan ud fx 1. marts.

Omkring den 8. april blev skabelonen ændret så det ikke længere var nok at benytte koden {{Infoboks Wikidata person}}. Man skulle nu tilføje parameteren |wikidata=alle. Det betød, at omkring 1000 infobokse, der var blevet oprettet i de foregående par måneder, nu ikke længere virkede som tiltænkt.

Jeg har rettet nogle få af dem, og denne søgning viser de resterende sider:

Jeg håber andre vil hjælpe med at få tilføjet wikidata-parameteren, så siderne får den fulde infoboks tilbage. Mange af siderne kan måske med fordel ændres til at benytte en mere specifik personskabelon, fx {{Infoboks tennisspiller}}, selvom flere af dem mangler finpudsning af skabelonkoden. --Weblars (diskussion) 18. aug 2017, 09:01 (CEST)

Hvis vi nøjes med wikidata person i første omgang, kan det ikke gøres med en bot ? - Nico (diskussion) 18. aug 2017, 09:34 (CEST)
Jo, det kunne man, men hvis der var nogen der gjorde det manuelt, ville det være det bedste. Jeg har været ude for at nogle ting skulle ændres i infoboksen, fx med ingen_wikidata eller overskrivning med udfyldte parametre.--Weblars (diskussion) 18. aug 2017, 09:45 (CEST)
Jeg ser nu at Infoboks Wikidata person faktisk bringer væsentlige informationer om tennisspillere som ikke kommer med i infoboks tennisspiller. Er konkurrencer og medaljer ikke mere relevante i infoboksen end spillestil, som jeg mener er mere velegnet som information i brødteksten. Jeg er ikke særlig sportsorienteret, så hvad mener andre? - Nico (diskussion) 18. aug 2017, 16:51 (CEST)
Vi kan springe tennisspillere over i første omgang:
Jeg prøver i øjeblikket at forbedre {{Infoboks tennisspiller}}.--Weblars (diskussion) 19. aug 2017, 11:52 (CEST)
Jeg vil godt hjælpe. Jeg er nok mest interesseret i de artikler, der ikke handler om tennisspillere. --SimpleSimpleSimple (diskussion) 23. aug 2017, 18:55 (CEST)
Via et af linkene ovenfor har jeg nu gennemgået over 300 artikler og manuelt rettet infoboksene. Alle artikler er således rettet til. Nu mangler kun artiklerne om tennisspillere. --SimpleSimpleSimple (diskussion) 23. aug 2017, 19:51 (CEST)
Tak til alle for hjælpen. Om forhåbentlig kort tid kan vi fortsætte med tennisspillerne. Skabelonen er egentlig færdig i sandkassen, men jeg venter lige for at se der akulle være ønsker fra andre i forhold til parametre og andet.--Weblars (diskussion) 23. aug 2017, 21:17 (CEST)