Wikipedia:Landsbybrønden/Homer's Enemy

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Homer's Enemy[rediger kildetekst]

Under Afsnit i Infoboxen står der 23, men det er kun nummeret i sæsonen. På den engelsk wikipedia har de valgt at skrive nummeret på afsnittet i det hele.

http://da.wikipedia.org/wiki/Homer%27s_Enemy
http://en.wikipedia.org/wiki/Homer%27s_Enemy

Hvad skal vi gøre på den danske?

PFT(På Forhånd Tak)--M 31. okt 2008, 16:44 (CET)

Jeg ved ikke rigtig, om der skal sættes nogen regel for, om man skal bruge 'afsnitsnummer' eller 'afsnitsnummer efter sæson', men hvis man ser på Skabelon:Afsnit af tv-serie i parametret "afsnit", ser det ud til at man skal skrive "sæson" efterfulgt af "nummer i sæson".--Allano (Skriv til mig her...) 31. okt 2008, 17:03 (CET)
Jeg synes godt man kunne gøre begge. Er det ikke muligt at udvide infoboksen så man kan skrive begge ting? --Lindberg 1. nov 2008, 02:05 (CET)

Er der ikke nogle der fix det?
Vi mangler også en skabelon til at sætte under sæsonerne.
Se afsnitlisten på denne side: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Simpsons_(season_8) Er der nogle der kan lave en ligne skabelon.
Har selv prøvet at lave en, men der gik kludder i den, så nu spørger jeg de "professionelle". PFT(På Forhånd Tak)--M 1. nov 2008, 18:02 (CET)

Er det Skabelon:Tv-serie-sæson, du efterlyser?
Hvad det andet angår, så vil jeg også finde det mest logisk, at det er afsnit i alt. En sådan parameter kan også sagtens tilføjes. Alternativt er det dog også muligt at benytte produktionsnummer. --Dannebrog Spy 2. nov 2008, 14:39 (CET)

Jeg tænkte mere på en der ligner den engelske udgave. Kig under List of episodes her: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Simpsons_(season_8) Du må meget hjælpe med skabelonerne. Jeg har prøvet og det gik ikke godt. Har selv lavet en udgave af den engelsk, men kan ikke få det til at virke. Nu spørger pænt for anden gang:Er der nogle der ordne skabelonerne. PFT(På Forhånd Tak)--M 2. nov 2008, 16:52 (CET)

I skabelon:Afsnit af tv-serie kan du skrive sæsonnummer og efterfølgende afsnit. Den bruges blandt andet i Wikipedia:WikiProjekt Lost. Men synes ikke det er en dårlig idé at tilføje et felt med hvad afsnit det er set over hele serien, som det f.eks. ses på individuelle sæsonartikler for Lost. - Mark Jensen 2. nov 2008, 16:55 (CET)
Jeg har føjet nogle parametre til Skabelon:Tv-serie-sæson, men der skal stadig lige rettes til, før det bliver helt optimalt. Er der i samme ombæring brug for yderligere parametre? --Dannebrog Spy 2. nov 2008, 17:47 (CET)

Hvad vil i gøre med den her side The Simpsons (sæson 8)? Kan den udbygges, linkes el. kan en skabelon sættes på? --M 2. nov 2008, 18:04 (CET)

Jeg vil anbefale ændring til tabelopbygning a la Skabelon:Afsnit af Lost (sæson 2) (tillempning af standarden Skabelon:Afsnits liste) eller Princess Resurrection-afsnit (egenkonstruktion grundet andre parametre-behov). Den nuværende opbygning har for mange overskrifter og dermed en alt for lang indholdsfortegnelse. Det undgås med en tabel, der også vil kunne rummer de enkelte afsnits formalia og ikke i samme grad skæmmes af, at nogle afsnit mangler uddybning. --Dannebrog Spy 2. nov 2008, 21:22 (CET)

Tak--M 2. nov 2008, 22:50 (CET)

Er der nogle der kan sætte Skabelon:Afsnits listeThe Simpsons (sæson 8)? Har selv prøvet, men kunne ikke finde ud af det. Den kom til at se mærkelig ud. PFT(På Forhånd Tak)--M 2. nov 2008, 23:21 (CET)

Det er bestemt heller ikke den nemmeste skabelon at have med at gøre, og jeg måtte da også rode noget, før jeg fik styr på tingene. Men nu har jeg lavet en tabel på basis af oplysningerne fra den engelske side og med de danske afsnitsreferater. Tabellens farver kan ændres, hvis det ønskes, ligesom det selvfølgelig vil pynte, hvis der blev skrevet artikler om nogle af forfatterne og instruktørerne. Jeg håber dog, at det nuværende udseende er tilfredsstillende.
(Jeg vil lige understrege, at jeg ikke laver tilsvarende tabeller til de andre sæsoner. Dertil er arbejdet for stort, og serien interesserer mig ikke.) --Dannebrog Spy 3. nov 2008, 11:41 (CET)