Wikipedia:Landsbybrønden/Hvad sker der med Vrenak?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hvad sker der med Vrenak?[redigér wikikode]

Dette er ud af nysgerrighed. Hvad sker der lige med Vrenak? Jeg har læst en diskussion startet af BrianRasmussen angående Vrenak. Jeg ser, at BrianRassmussen gerne vil have Vrenak frataget sin administrator position. Vrenak har åbenbart frataget (blokeret*) Tøndemageren administrator positionen helt uden grund, og det blev BrianRasmussen vist lidt sur over. Jeg fik en besked en velkomstbesked for 2 måneder (er stadig ny Wikipedianer) siden af Vrenak, hvor han startede med: Hejsa, og velkommen til... han virkede da meget positiv, men det ser ud til at ting er gået ned ad bakke for nogle uger siden. Bl.a slettede han alt på sin diskussionsside, og han har ikke længere en brugerside. Så jeg spørger: Hvad er det der sker? Som ny wikipedianer vil jeg gerne have, at der er en god stemning, og at se Vrenak, der har været på Wikipedia i 11 år gøre sådan, er ret ubehageligt. Jeg har ikke set nogen af hans artikler, men jeg er sikker på, at de må have været meget gode. Hi im gosu (diskussion) 26. mar 2018, 13:00 (CEST)

Med henblik på at undgå endnu en drama-tråd bedes du læse Wikipedia:Landsbybrønden/Fratagelse af administratorrettigheder for Vrenak og Wikipedia:Afstemninger/Fratagelse af administratorret for Bruger:Vrenak for baggrundsinformation hvis du ikke allerede har gjort det. En del af de ting du har skrevet er ikke korrekte (f.eks. kan administratorer ikke fjerne hinandens rettigheder). -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 26. mar 2018, 13:02 (CEST)

Åh, jeg beklager, jeg har tydeligvis ikke læst den første artikel, du linkede, ordenligt igennem. Hi im gosu (diskussion) 26. mar 2018, 13:11 (CEST)

Er jeg den eneste der tænker at BrianRassmussen og Hi im gosu er en og den samme person? (har begge angivet "jeg er nybegynder") Men jeg tror ikke helt på det. Er der en der kan fortage en checkuser for det?  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 26. mar 2018, 13:28 (CEST)
a) Det virker noget tvivlsomt at nogen skulle argumentere to forskellige synspunkter gennem sokkedukker.
b) Man bruger ikke Tjekbruger-værktøjet "willy-nilly" for lige at tjekke efter "for en sikkerheds skyld", det har tjekbrugerne også givet udtryk for flere gange. Der skal være et tydeligt mønster eller anden begrundet mistanke.
c) Det er upassende at bringe det op i denne kontekst og mistænkeliggøre en potentielt ny bruger, hvis du oprigtigt mener det bør du tage det op i det korrekte forum. Tak. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 26. mar 2018, 13:47 (CEST)