Wikipedia:Landsbybrønden/Hvem har slettet artiklen?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvem har slettet artiklen?[rediger kildetekst]

Jeg kiggede lidt på min gamle artikel om affaldstræ. Her var et link (jeg har lige fjernet det) til en artikel der hed Note om bilruder. Jeg kan i dag se at det er en lidt kikset titel, men det var mit bedste bud lige i opstarten. Hvad jeg imidlertid ikke kan se, det er erindringen om at nogen har kommenteret artiklen (Men den er også fjernet fra min overvågningsliste).

At nogen mener det er en ligegyldig information at man med en blanding af blandt andet findelt affaldstræ og ristegods fra renseanlæggene kan lave bilruder er en ting, det er wikipedianernes frie ret at oprette, ændre eller slette artikler, men burde man så ikke have fjernet henvisningen til artiklen? G®iffen 25. aug 2006 kl. 17:19 (CEST)

Det er helt almindeligt at når jeg laver en begyldelse til en artikkel, ved at klikke på et rødt link så sker det at den slettes uden at linket til artiklen fjernes. Dem som sletter artikler gider nemilg ikke at se efter om der er nogen som linker til artiklen. Jeg har dog også været udfor at slettede artiker er dukket op igen. Det vil sige uden at jeg længere havde dem i min overvågnings liste. Idet hele taget så har man travlt. Der går kun få timer fra at man har begyndt en artikel til at der er indsat en forhåndende QA tekst på siden. Hvis bare man kunne gætte hvad hvedkommende mente at der var galt.POK 25. aug 2006 kl. 17:50 (CEST)
QA er ingenlunde forhånende men en vigtig mærkning af artikler, da vi jo alle ønsker så høj en kvalitetsstandard som muligt. Desuden begrundes indsættelsen af skabelonen typisk i beskrivelsen af ændringen. --Pred (diskussion) 25. aug 2006 kl. 17:56 (CEST)
Til G®iffen
Sletningslog
* 18. jul 2006 kl. 11:03 EPO (Diskussion | bidrag | bloker) slettede "Note om bilruder" (Ganske spekulativt).
- det var på opfording af Ernst Poulsen der gav den kommentaren (bør slettes - indhold uinteressant)
I det her tilfælde, med en titel der ikke følger navnekonventionen, var det måske nok en fordel at slette henvisninger, men normalt lader man henvisningen stå, da den giver mulighed for at lave en kvalificeret artikel om emnet. En forudsætning for det er at der er tale om faktuelle oplysninger. -- vh. Nico 25. aug 2006 kl. 18:08 (CEST)

Taget til efterretning. G®iffen 25. aug 2006 kl. 19:17 (CEST)