Wikipedia:Landsbybrønden/Hvor omfattende skal en artikel være

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvor omfattende skal en artikel være[rediger kildetekst]

Jeg er meget i tvivle om hvor omfattende en artikel skal være ? Jeg har kigget på listen over På begyndte it artikler, og nogle af disse er efter min mening færdig. dd. 2012-12-25 Et eksempel er Telnet. Hvis vi sammenligner IPv4 IPv6 er IPv4 mærket som ufærdig, mens IPv6 ikke er mærket som færdig, men størrelsen på de to artikler er næsten ens.

Hvem har lov til at slette en stub anmærkning ?

mvh. Poul-Erik

For at tage det sidste først: Alle. Alt efter hvor forsigtig man er, kan man gå via diskussionssiden først eller bare fjerne skabelonen med det samme. --Palnatoke (diskussion) 26. apr 2012, 00:19 (CEST)
Desuden kan en velskrevet artikel på 8-10 linjer som regel godt godkendes, mens en lang og dårligt skrevet artikel måske ikke kan. Det er også værd at bemærke at en artikel aldrig anses som færdig, så når stubben fjernes betyder det bare, at den er rimeligt påbegyndt. Substub betyder dog, at den er i risiko for at blive slettet, medmindre den forlænges. --Patchfinder (diskussion) 26. apr 2012, 00:37 (CEST)
Mit bud lyder således: "stub" angiver i virkeligheden, at man synes, at artiklen ikke er rimeligt dækkende. Jo mere omfattende og fyldestgørende en artikel er, desto bedre. Men det vil naturligvis afhænge af mange ting, herunder emnets særpræg. Hvis man vil have en rettesnor, kan man jo stille sig selv spørgsmålet: synes jeg, at jeg fik tilfredsstillende information? Hvis svaret herpå er et "nej", kan man jo lade "stub"-skabelonen blive stående. Og diskussionssiden kan bruges til at angive hvad, man synes, at der mangler i artiklen. hilsen --Rmir2 (diskussion) 26. apr 2012, 21:01 (CEST)