Wikipedia:Landsbybrønden/Hvordan laver jeg et projekt?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvordan laver jeg et projekt?[rediger kildetekst]

Hej alle Wiki'anere

Jeg vil meget gerne lave et projekt om de artikler fra manga- og anime-serien Naruto, der endnu ikke er skrevet. Hvordan laver jeg det?
Limro 16. feb 2010, 08:47 (CET)

Det er egentlig ret simpelt: Du opretter et nyt projekt ganske enkelt ved at oprette en Wikipedia-side hertil - i dit tilfælde kunne den fx hedde Wikipedia:WikiProjekt Naruto. Dernæst begynder du at sætte elementer ind på den side, og et godt bud kunne være at kopiere en struktur fra et af de eksisterende projekter, f.eks. Wikipedia:WikiProjekt Lost eller Wikipedia:WikiProjekt Metal. Typiske elementer på en projektside: Velkomst og præsentation; deltagerliste; liste over fremhævede artikler inden for emnet; lister over manglende artikler; stilvejledning (for at sikre relativt ensartede udseender). Desuden bør projektet indsættes og i øvrigt kobles op til Wikipedia:Projekter.
Et forslag er, at du starter projektsiden op i din sandkasse - så kan du eksperimentere med udseende og indhold, indtil du har projektet på en form, så den kan bruges i bredere sammenhæng, hvorefter du kan kopiere indholdet til det rigtige sted. Jeg håber, at dette kan bruges; ellers må du jo prøve at skrive igen. --Arne (Amjaabc) 17. feb 2010, 13:33 (CET)
Det hjalp rigtig meget - jeg takker mange gange
Limro 17. feb 2010, 17:07 (CET)