Wikipedia:Landsbybrønden/Hvorfor tager det så lang tid?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor tager det så lang tid?[rediger kildetekst]

Er jeg den eneste, der de seneste par dage har været udsat for, at det tager indtil flere minutter at hente en side fra wikipedia - og at den i flere tilfælde slet ikke kommer frem? For det er ganske irriterende, når man som jeg lige havde besluttet sig for hurtigt at lægge alle vm-fodbold-vindere ind i årstalskategorierne, når det tager mange minutter ved ventetid. Hvis det er et lokalt problem (altså mit) er der så nogen, der har et bud på grunden, og hvad jeg kan gøre ved det? Hvis det er et generelt problem, er der så nogen, der ved, om der er udsigt til bedring? mvh --tsh 17. jan 2005 kl. 15:23 (CET)

Det er så afgjort ikke noget lokalt fænomen, men det troede jeg også, indtil du skrev, Tsh.
Og ja, det er utroligt irriterende, faktisk nærmest lammende for lysten til at udrette noget herinde...
Mvh. --80.196.102.181 17. jan 2005 kl. 15:41 (CET)
Det går meget op og ned med svartiden. Det værste jeg har været ude for er, at jeg lavede en ændring, som kun gik halvt igennem. Der blev opdateret, men til en hel blank side. Jeg blev reddet af historikken i det tilfælde. Det er også sket, at en ændring er gennemført, men bekræftelsen nåede ikke frem til min browser.
Fejlsiden indehoder et link til en server, der skulle kunne give status, men den har ikke været igængelig når jeg fik fejl. Er der nogen, der har prøvet IRC-kanalen? --Rune Magnussen 17. jan 2005 kl. 19:07 (CET)
Jeg hænger ud på #mediawiki fra tid til anden. I den sidste uges tid har der været flere problemer og en enkelt planlagt ændring. Den planlagte ændring drejede sig om databasevedligeholdelse, hvor alle databaser var skrivebeskyttede på grund af oprydning. De uplanlagte forstyrrelser har hovedsagligt drejet sig om problemer med Squid cachen, og med synkronisering mellem master og slave DB. Ved længerevarende forstyrrelser vil jeg iøvrigt opfordre til at melde det på #mediawiki. De fejl der var natten til den 17/1 var tilsyneladende meget lokalt for den danske Wikipedia. --/Wegge 17. jan 2005 kl. 20:03 (CET)