Wikipedia:Landsbybrønden/ISBN

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

ISBN[redigér wikikode]

I Denne redigering tilføjede jeg {{ISBN}}! Det kan ligne uvæsentlig men det er det ikke. I slutning af året vil MEDIAWIKI fjerne denne MAGICNAME så alle artikler hvor der står ISBN 978...... vil ikke komme til at virke mere. Derfor skal alle ISBN erstattes med {{ISBN}}. Så når man ser {{ISBN}} i artikler, så er det fordi jeg allerede har ændret det, fjern det venligst ikke.  •   Rodejong   💬 ✉️ 15. feb 2017, 14:15 (CET)

Det er ikke noget som vi behøver at bekymre os om nu. Ja, der er snak om at fjerne de magiske ord for eksterne links (se mw:Requests for comment/Future of magic links), men der er ikke mig bekendt ikke truffet endelig beslutning eller lavet en tidsramme endnu. Jeg er sikker på at vi vil få besked i god tid, når eller hvis det sker, og så kan vi uden problemer lave ændringerne med en bot. Det vil være spild af kræfter at rette det nu. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 15. feb 2017, 14:22 (CET)
Jeg ved ikke hvorfor du skal nedgøre det? På de store wikier er de allerede begyndt at rette op på det, så hvorfor skulle vi ikke gøre det? Når jeg retter i artikler, så retter jeg ISBN til. når jeg alligevel er i gang. Om noget kan gøres med botten er underordnet mener jeg.  •   Rodejong   💬 ✉️ 15. feb 2017, 14:49 (CET)
Jeg nedgør det ikke, siger blot at der ingen grund er til at bekymre sig om det på nuværende tidspunkt, og at manuelle rettelser er unødvendige. ISBN-skabelonen på engelsk Wikipedia tjekker i øvrigt om ISBN-nummeret er korrekt opbygget, hvilket det magiske ord ikke gør, så de får øget funktionalitet ved at skifte nu. Det gør vi ikke med vores skabelon i øjeblikket. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 15. feb 2017, 14:59 (CET)