Wikipedia:Landsbybrønden/Ideer til artikler?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ideer til artikler?[rediger kildetekst]

Hej, jeg er stadig en lidt ny bruger på Wikipedia. Jeg går ofte og spekulerer på, hvad for nogle ting jeg skal skrive om på Wikipedia, men det er ofte svært at komme på noget. Hvis der er nogen, der kan finde på nogle artikler, der har brug for noget opdateret info eller måske endda en helt ny artikel indenfor følgende emner (de emner jeg er interesseret i) ville det være til stor hjælp. De følgende emner er:

Esport (primært Counter-Strike: Global Offensive), skydevåben og Informationsteknologi (it). Hvis nogen har nogle forslag, ville det være en stor hjælp, for jeg kan rigtig godt lide at redigere Wikipedia. Tak, Hi im gosu (diskussion) 26. mar 2018, 02:08 (CEST)

Hvad med betonminer som er omtalt her https://www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/under-vaeltet-trae-aegtepar-finder-11-tyske-betonminer-fra-2-verdenskrig - det er godt nok ikke skydevåben, men måske kan du alligevel. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 26. mar 2018, 09:59 (CEST)
Hej Hi im gosu. En generelt god måde at finde ideer til nye artikler at starte på, er jo at finde røde links. Hvis du fx ser på den Counter Strike-artikel, du nævner, så er der jo flere røde links deri. Jeg kan også nævne en side som Wikipedia:Mest ønskede artikler, hvor du kan finde en masse emner, der er links til i andre artikler, men ikke selv er artikler om. En mulighed er også at tage udgangspunkt i et emne, man interesserer sig for, og for dette finde ideer fra fx engelsk Wikipedia, der typisk er mere omfattende end dansk. Så kan man jo finde en god artikel der og oversætte den til dansk.
Endelig er det jo også muligt at udvide nogle af de danske artikler; hverken Esport eller Counter-Strike: Global Offensive er særligt store på dansk Wikipedia. Jeg håber, at det giver dig nogle input. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. mar 2018, 10:01 (CEST)