Wikipedia:Landsbybrønden/Ikke-artikler i artikelnavnerummet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ikke-artikler i artikelnavnerummet[redigér wikikode]

Vi har en del sider i artikelnavnerummet, der ikke er egentlige artikler. De gør ikke som sådan nogen skade, men de er med til at forstyrre billedet, når der bliver søgt efter det egentlige indhold. Forsiden burde egentlig placeres i Portal:Wikipedia eller noget lignende, og alle WP-genvejene, burde retteligt befinde sig i Wikipedia-navnerummet. Det første er rimeligt simpelt at gøre noget ved, men hvias vi skal have WP:xxx flyttet væk fra artiklerne, skal vi have oprettet et navnerumsalias for Wikipedia, sådan at WP: også udpeger en side der befinder sig der. Det er en triviel simpel ting at konfigurere, så det er ikke mere besværligt end at vi skal have en administrator med serveradgang til at gøre det. Men inden det kan ske, skal der noget opbakning til fra wikien, så jeg vil opfordre til at der kommer nogle positive tilkendegivelser til nedenstående forslag. -- Anders Wegge Keller (diskussion) 5. jan 2009, 11:00 (CET)

Hvad kan der være af ulemper ved dette? (bare for at høre om der er noget, ellers støtter jeg da også umiddelbart) --Anigif 5. jan 2009, 12:29 (CET)
Den eneste ulempe der er ved det, er at man ikke kan oprette en artikel med et navn der starter med "WP:" -- eller rettere, det kan man godt, men den vil så komme til at ligge i wikipedia-navnerummet. -- Anders Wegge Keller (diskussion) 5. jan 2009, 12:32 (CET)

Add WP as an alias for the Wikipedia namespace on dawiki[redigér wikikode]