Wikipedia:Landsbybrønden/Ikke-artikler i artikelnavnerummet2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ikke-artikler i artikelnavnerummet2[rediger kildetekst]

I forlængelse af Wikipedia:Landsbybrønden/Ikke-artikler i artikelnavnerummet vil jeg foreslå at vi flytter ikke-artiklen Forside til Portal:Forside ligesom svenskere har gjort for et godt stykke tid siden. --Broadbeer, Thomas 10. jan 2009, 21:32 (CET)

Hører den til i Portal-navnerummet? Eller måske snarere Wikpedia-navnerummet? --Palnatoke 10. jan 2009, 20:09 (CET)
Godt spørgsmål. Wikipedia-navnerummet bruges til mest til prrojektorienterede ting, mens Portal-navnerummet bruges til emner, hvor man samler en række ting om det emne. på Hjælp:Portal står der bl.a.

En portal på Wikipedia oprettes om et emne der har så meget materiale, at det på sin vis kan have sin egen forside, ligesom hele Wikipedias forside. Denne forside kan indeholde:

  • Indledning
  • Dagens/Ugens/Udvalgt artikel (Featured Article)
  • Nyheder
  • Vidste du at-boks
  • Med mere

Vi har på Forsiden en indledning, ugens artikel+dagens skandinaviske artikel, nyheder (aktuelle begivenhder), Vidste du at-boks, plus diverse "Med mere". --Broadbeer, Thomas 10. jan 2009, 20:19 (CET)

->Lhademmor. I hvilken forbindelse skal siden hedde Forside? Ideen er jo at flytte adressen væk fra artikel-navnerummet. Ligesom vi heller ikke har Landsbybrønden. --Broadbeer, Thomas 10. jan 2009, 20:42 (CET)
I teksten øverst. Jeg mener bare at det er mere sigende end "Portal:Forside". Men jeg mener i øvrigt der er en måde man kan gøre det på --Lhademmor 10. jan 2009, 21:11 (CET)
Der står da ikke Forsiden nogen steder på Forsiden i dag? (Andet end i titelfeltet i browseren og i adressefeltet? --Broadbeer, Thomas 10. jan 2009, 21:32 (CET)
Okay, jeg er blind. --Lhademmor 10. jan 2009, 23:00 (CET)

Forsiden flyttes til Portal:Forside[rediger kildetekst]