Wikipedia:Landsbybrønden/Indrykning på diskussionssider

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Indrykning på diskussionssider[rediger kildetekst]

En del diskussioner har det med at udvikle sig med mange indlæg, og jeg er en af synderne :-). I den forbindelse ender man med at skulle sætte 13 gange : foran et nyt indlæg, så tekstens venstre margin kommer til at være ALT for stor.

Jeg bemærker, at vi ikke bruger kolon, som det er anbefalet på Hvordan bruger_jeg diskussionssiderne. Der siges nemlig: Første skribent, som starter et nyt afsnit, skriver længst til venstre, anden skribent bruger 1 kolon, tredje skribent 2 koloner osv. Derefter fortsætter hver skribent med at bruge det antal koloner, han brugte i første indlæg i afsnittet. Alle indlæg fra skribent nr. 3 har altså 2 stk. kolon.

Det opfordrer jeg til at bruge fremover. Jeg vil selv prøve at overholde det, hvor jeg kan - så hvis jeg rykker til venstre, véd I hvorfor :). --Sir48 (Thyge) 8. sep 2005 kl. 14:38 (CEST)

Med det system skal man så lige være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at præcisere, hvilke(t) indlæg man forholder sig til. Ellers virker det som en fornuftig løsning på den voldsomme venstremargin, som opstår efter en fem-seks koloner.--Heelgrasper 8. sep 2005 kl. 16:05 (CEST)
Jeg prøver at benytte samme antal kolon'er hele vejen. Hvis jeg dumper ind i en debat hvor indlæggene er 3 cm brede i højre margen, starter jeg som regel med 2 koloner for at trække teksten ind på siden igen, men uden at "ligne forfatteren" ved at fylde hele bredden. G®iffen 9. sep 2005 kl. 21:11 (CEST)