Wikipedia:Landsbybrønden/Kan man søge efter kombinationer af kategorier?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kan man søge efter kombinationer af kategorier[rediger kildetekst]

Hej, jeg ønsker at lave en søgning der finder alle artikler der både tilhører Kategori:Flerårige urter og Kategori:Haveplanter. Kan man det? --Honymand 11. dec 2008, 13:11 (CET)

Vist ikke endnu, men Wegge snakkede om på et tidspunkt, at man snart ville kunne det. Det er bare efterhånden ved at være længe siden, men jeg går ud fra, at det måske snart bliver en mulighed. --CarinaT 11. dec 2008, 13:14 (CET)
Øv, hvad bør jeg mon så gøre. Min smarte (troede jeg) søgning på Kategori:Flerårige_urter virker slet ikke; måske jeg bare ikke har andet valg end at slette den. Lidt fjollet at oprette en ny kategori hvis den "snart" bliver overflødig. --Honymand 11. dec 2008, 13:20 (CET)
"Snart" er et vidt begreb, så opret den bare.. --Palnatoke 11. dec 2008, 13:27 (CET)
Der er ikke pt. en indbyggget mulighed i MediaWiki, men der kommer en eller anden form for kategori-miks. Men hvornår det bliver er svært at sige. Vi er nok ude i en lige så lang fødsel som SUL. Indtal da, er der dog andre måder at opnår noget tilsvarende på. Magnus Manske har lavet et category intersection-værktøj, der kan besvare Honeymands spørgsmål ovenfor. Der er 71 artikler, der er i begge kategorier, lige nu. Magnus har også lavet noget javascript, der ser ud til at kunne indlejre den samme funktionalitet direkte i kategorivisningen, men jeg har ikke selv prøvet det, og ved ikke hvor overbevisende det virker. -- Anders Wegge Keller (diskussion) 11. dec 2008, 14:24 (CET)
Nå, man skal huske at se på den engelske. Det er jo lavet (mere eller mindre). Se en:Wikipedia:Searching#Using_Wikimedia_search_to_find_category_intersections. Det ser også ud til at virke her på da.wiki, hvis jeg taster +incategory:"Hvide blomster" i søgefeltet så ser resultatet rigtigt ud. Desværre virker det ikke med æ ø å, for hvis man søger på +incategory:"Flerårige urter" får man 0 hits. --Honymand 11. dec 2008, 14:29 (CET)