Wikipedia:Landsbybrønden/Kategorisering af diskussioner på Landsbybrønden

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kategorisering af diskussioner på Landsbybrønden[rediger kildetekst]

Det er tit svært at finde gamle brønddiskussioner, og af en eller anden grund er de aldrig blevet kategoriseret, og arkiverne er ikke lette at overskue. Vil det ikke gøre det lettere hvis alle undersider/diskussioner bliver kategoriseret og helst også alfabetiseret i Kategori:Landsbybrønden evt. med underkategorier. Jeg håber en bot kan klare gamle indlæg (?), i hvert fald, så langt tilbage som det er lagt på undersider. Eller er der andre/bedre forslag ? -- Nico 14. jun 2009, 13:23 (CEST)

Det lyder umiddelbart som en rigtig god ide - som det er i øjeblikket kan man aldrig finde noget i arkiverne. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 15. jun 2009, 15:18 (CEST)
Fint med mig, men husk at sætte kategorierne i noinclude-tags, så selve landsbybrønden ikke også havner i de pågældende kategorier. mvh Bilindustrien [ disk + bidrag + e-mail ] 15. jun 2009, 15:20 (CEST)

<noinclude>[[Kategori:Brønddiskussion-kategorisering|kategorisering]]</noinclude>

Hvorfor ikke smække noget ind øverst på brønden a la

så kan man bare søge i stedet. --CarinaT 15. jun 2009, 17:03 (CEST)

Wupti - er det så enkelt, og dog så effektivt; Wikimediasoftwaren har virkelig uanede muligheder. Utroligt ingen har fundet på det før :-) - Nico 15. jun 2009, 17:19 (CEST)
Så er der spørgsmålet om hvor den skal være - jeg indsatte den i toppen af brønden, men Fredelige ser den hellere ovre i toppen af arkivkolonnen. Ret beset søger den jo ikke i arkiverne alene, men i hele brønden, så jeg vil foreslå at vi sætter den i toppen igen. --Palnatoke 15. jun 2009, 18:15 (CEST)
Okay søgefunktionen skal måske ikke stå i toppen af arkiverne. Men jeg synes ikke den skal stå helt i toppen af introen. Men måske før overskriften Sådan skriver man et indlæg på Landsbybrønden --Fredelige 15. jun 2009, 18:32 (CEST)
(redigeringskonflikt) : Tja... det er grafisk pænere med den korte bjælke i spalten; Hvis den skal i toppen igen kan den så ikke komme ned så den ikke går hen over billedet, og bliver lidt smallere? Jeg synes også det er bedst den kommer på åbningsskærmen, og det gør den ikke på min opsætning, som det er nu. - men vigtigst er at den er kommet på. - Nico 15. jun 2009, 18:36 (CEST)

Super med en søge-bjælke. Men min bot kan sagtens kategorisere undersiderne. Det burde maks tage 5 minutter. På den måde får man som supplement til arkiverne og søgefunktionen en alfabetisk liste over diskussionerne. Har det interesse? Eller man skulle måske spørge nogle protester? --MGA73 21. jun 2009, 16:19 (CEST)

Fin idé. mvh Bilindustrien [ disk + bidrag + e-mail ] 21. jun 2009, 17:02 (CEST)

Det ser ikke ud til, at der er protester. Så er der kun et spørgsmål tilbage, nemlig om der behøver være "noinclude" omkring eller ej. Selv har jeg ikke et problem med, at Landsbybrønden kommer i kategorien og da det letteste er ikke at sætte det på, så synes jeg vi skal undlade det. Hvis nogen har gode argumenter kan jeg sikkert godt overtales til at mene noget andet. --MGA73 1. jul 2009, 22:46 (CEST)

Gennemført[rediger kildetekst]

Jeg har nu haft min bot til at tilføje: [[Kategori:Landsbybrønden|<Navnet på diskussionen>]] på alle undersider under landsbybrønden. Dvs. man kan nu også lede efter diskussioner via Kategori:Landsbybrønden.

Derfor må alle fremover gerne huske at sætte kategori på nye diskussioner og hjælpe dem, der glemmer det. --MGA73 3. jul 2009, 10:33 (CEST)