Wikipedia:Landsbybrønden/Kontroversiel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kontroversiel[rediger kildetekst]

På den engelske Wikipedia fandt jeg ved et tilfælde denne ting: {x{ Controversial }x} - under JFK attentatet. Og så mente jeg nok, at den kunne bruges på dansk, men .. jeg kan ikke finde ud af, om det eksisterer. Under regler og politikker mv. er begrebet nævnt, men der er ikke en henvisning til brugen. Idet det er en god advarselslampe at sætte op, når/hvis man kommer op at toppes om et .. kontroversielt emne .. som f.eks. navngivning af de oprindelige beboere af det amerikanske kontinent.

Så hermed et forslag - hvis det ikke er implementeret - ellers vil jeg være glad for en henvisning til brugsmåden af {x{Controversial}x}. --hansjorn 17. okt 2004 kl. 09:06 (CEST)

Vi har endnu ikke en sådan på dansk. Det tætteste du kommer er den der for tiden er i brug ved viking, men det er ikke helt det samme. Er der nogen bestemte artikler du har i tankerne til sådan en skabelon? --Christian List 18. okt 2004 kl. 21:20 (CEST)
Ja - jeg faldt over den, da jeg bearbejdede JFK-attentatet og kiggede på den engelske udgave. Der er den med - og med rette. Desuden kunne jeg forestill mig "indianer"-spørgsmålet, som spøgede her for nogen tid siden. Den engelske udgave er (endnu) ikke forsynet med mærkaten: kontroversiel, men at dømme efter diskussionen går bølgerne højt. Der er sikkert flere eksempler i omløb, men generelt finder jeg ideen god. --62.243.130.109 18. okt 2004 kl. 21:34 (CEST)
ups, jeg sidder ved en lånt maskine og glemte at angive mit brugernavn, men det var undertegnede, der skrev .. --hansjorn 18. okt 2004 kl. 21:37 (CEST)