Wikipedia:Landsbybrønden/ListeriaBot

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

ListeriaBot[rediger kildetekst]

Hvad har der været af overvejelser om ListeriaBot og hvem har været inde over? Jeg kan se at Steenth vist har forsøgt at begrænse antallet af artikler.

Det kunne være meget godt, hvis disse lister virkede, men som de er nu er listerne stort set en afspejling af fejlfyldt spam fra lsjbot. Jeg var for nogle dage siden inde i WD og forsøge at rette op på nogle stednavne fundet i Wikipedia:WikiProjekt Wikidata/lister/diverse/Artikler om Danmark som andre har - botoprettet. Men det er en uoverkommelig opgave.

Problemet er at lsjbot gætter forkert i forhold til fx stavemåde, type ("tilfælde af") eller kommunekode, og om det overhovedet er et stednavn. Derfor findes mange af artiklerne allerede, men de bliver ikke matchet ordentligt op på grund af lsjbot's fejl. Samtidigt har lsjbot jo taget rub og stub med, uanset relevans, for at få cebwiki og svwiki blæst så meget op som muligt.

Der må kunne gøres noget, så listerne kan gøres mere brugbare.

@Magnus Manske: If you don't understand the above, try Google Translate or ask. It is about the lacking data quality of lsjbot.

--Madglad (diskussion) 30. apr 2019, 21:05 (CEST)

Det er en dårlig overskrift - det er intet med ListeriaBot at gøre. Hver liste har sin egen formål.
De emner, som er i Wikipedia:WikiProjekt Wikidata/lister/diverse/Artikler om Danmark som andre har - botoprettet, og de kommer fra geonames og der er oprettet artikel på cebwiki. Og jeg har på et tidspunkt matchet indgang i geonames netop for at fange så mange dubletter som mulig. Der er en statusside på Bruger:Steenth/lister/geonames for et udvalg af geonames koder. Der, hvor der er ok ud for, er geonames-id registret for en artikel og afstanden imellem koordinater i artikel og i geonames. --Steen Th (diskussion) 30. apr 2019, 21:19 (CEST)