Wikipedia:Landsbybrønden/Mangel på OTRS-frivillige

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mangel på OTRS-frivillige[rediger kildetekst]

På baggrund af Cgts opfordring andetsteds, er jeg blevet en del af OTRS-teamet. I øjeblikket er der kun mig som fast aktiv samt er Kaare og SimmeD også tilknyttet, men er ikke særligt aktive.

Der kan derfor godt bruges et par ekstra hænder til at besvare indkommende mails, og jeg vil derfor opfordre alle interesserede i at deltage.

Man skal være minimum 16 år og underskrive fortrolighedsaftalen. Se meta:OTRS/Recruiting for, hvordan man bliver en del af holdet.

Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 13. jul 2018, 18:21 (CEST)

Jeg har selv lagt mærke til Cgts opfordring sammesteds og er derfor i gang med processen, så jeg kan melde mig under fanerne. Tak til Cgt for at stille opfordringen i første omgang, og til Asger for at bringe den til dette bredere forum. Selv hvis jeg skulle blive godkendt er to nye OTRS-frivillige næppe tilstrækkeligt, så flere skal være velkomne. --Medic (Lindblad) ..(diskussion) 13. jul 2018, 20:39 (CEST)
Pugilist er også ved at komme med og tak for det :) Mvh. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 13. jul 2018, 21:24 (CEST)
Gennem mange år har der reelt kun været en til tre aktive på samme tid i OTRS' info-da-kø, på trods af adskillige flere med rettigheder dertil, så det vil være fint med flere reelt aktive. Sørg også for at behandle de mere komplicerede henvendelser, og ikke bare dem, der kan klares med en standardskabelon. Jeg var selv aktiv i mere end ti år, men regner ikke med at blive det igen, i hvert fald ikke i den nærmeste fremtid. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 16. jul 2018, 18:51 (CEST)
Det er i orden Kaare. Tak for besked, og det store arbejde du har lagt på dawiki :-) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 16. jul 2018, 22:10 (CEST)