Wikipedia:Landsbybrønden/Match via interwiki-links

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Match via interwiki-links[rediger kildetekst]

Jeg har observeret at en del henvisninger ikke aldrig bliver rettet til, når en artikel og navigationsboks bliver overført fra en anden wiki. Så jeg har lavet en rapport, som via interwiki-links til nogle udvalgte wiki'er, som tjekker om der er et rødt link med samme navn som artiklerne på en anden wiki. Dvs. kunne være den wiki, som artiklen eller navigationsbokse kommer fra. Resultatet af det tjek er her: Bruger:Steenth/lister/match via interwiki-links - den er megastor side.... Så der en del er arbejde at få kigget og løst de mange observationer - 11.500 stk. Jeg overvejer at senere at flytte rapporten over i Wikipedia-navnerummet.

De observationer jeg set indtil nu er:

  • Der er mange bidrag i toppen fra nagationsbokse og andre stabeloner - de fleste er relativ nemt at rette
  • Længere nede er det mest links i artikler, som ikke er blevet rettet til.

Allerede nu er nogle at de "røde" link fra navigationsbokse og andre stabeloner, som medfører mange røde links, blevet ordnet. Men der er stadig en del at kigge på.

Jeg kan se nogle falske positive, som jeg/vi skal fundet nogle måder at rette op på. Det kunne være oprette af den rigtige artikel på stedet, rettet e.lign. Muligvis skal der være en liste med falske positive, som gør, at man kan fjerne dem fra rapporten.

Jeg har kigget noget på det og allerede gjort en ændring. Men hvis der er flere forslag til ændringer, så sig til. --Steen Th (diskussion) 11. apr 2018, 15:12 (CEST)

Hvad er mest hensigtsmæssigt? - at rette linket eller lave en redirect? Skal de slettes io listen når de er rettet? - Nico (diskussion) 11. apr 2018, 16:19 (CEST)
Jeg bruger begge dele, dvs rettelser af links (specielt navigationsbokse bør i fleste tilfælde rettes, da artikelnavn og link navigations helst bør være ens) og oprettelser omstillinger. Jeg bruger også flytning af artikler, hvis det er mest hensigtsmæssigt.
Jeg overskrivere rapporten ved opdateringer. Så evt. kommentarer bliver slettet. Sletning af observationer sker ikke noget ved andet end at imellem et databasedump er blevet dannet og rapportet er dannet, kan være observationer, som kommer igen, der er rettet i den periode. --Steen Th (diskussion) 11. apr 2018, 21:00 (CEST)