Wikipedia:Landsbybrønden/Mediawiki/PHP koder søges

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mediawiki/PHP koder søges[rediger kildetekst]

I vores trafikinformationscenter har jeg for en fire år siden oprettet en prototype/regelsamling på et procedurebibliotek baseret på Mediawiki.

Nu er prototypen selvfølgelig blevet mere end en prototype. Derfor søger vi en PHP/Mediawiki-koder som kan hjælpe os med de yderligere features som vi ønsker.

Er det dig? Eller kender du en, som det er? Og kan du eller dit firma finde ud af at sende en regning til EAN-nummmer, så er det dig vi søger til at hjælpe os videre.

Send mig straks (inden 25. september kl. 23:59) eller helst inden 23 timer en e-mail med lidt anprisninger af dig selv.

Skriv til pvh@vd.dk

Hvis det ikke er dig, men du kender den gode Mediawikikoder - vil du så ikke være så flink at sende et link videre?

Jeg estimerer det umiddelbare timebehov til ca. 100 timer.

Denne "føler" er også sendt ud gennem Sir48.

mvh

Philip Volmer Hansen

(Skrev 217.168.16.33 (diskussion • bidrag) 24. sep 2012, 00:37. Husk at signere dine indlæg.)

Wikipedia er ikke stedet at poste jobannoncer. Denne side bruges kun til at diskutere Wikipedia; det er ikke en opslagstavle. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 24. sep 2012, 00:41 (CEST)

Hej Cgtdk. Hvor skal jeg så indsætte, denne, for wikipedianere relevante, jobannonce i Wikipedia-/Mediawikiuniverset, hvis jeg ønsker at den ses?

Det er slet ikke meningen at du skal bruge Wikipedia til jobannoncer. Der er masser af websteder dedikeret til netop dette formål. Det er nok de færreste brugere af dansk Wikipedia, der har erfaring med Mediawiki-udvikling. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 24. sep 2012, 00:58 (CEST)

Hej igen Cgtdk.

Dette er i modsætning til hvad jeg skrev før ikke en jobannonce, det er mere en forespørgsel på det "forum", hvor wikipedianere kommer, om en kontakt mellem deres firma, og min styrelse.

Som jeg har forstået "Landsbybrønden", er det netop det sted jeg mest vil lede efter en koder med forstand på Mediawiki. Mit indtryk er bestemt at denne Wiki, netop er stedet hvor Mediawikis motor bliver brugt. Men jeg har måske dummet mig, og misforstået konceptet om Landsbybrønden? Har du et bedre forslag, inden jeg sletter dette indlæg, til hvor jeg finder det jeg søger?

/Philip

Nu blev jeg godt nok lidt forvirret, men ok. Jeg er ikke sikker på hvad præcis det er du vil, men det er for mig tydeligt at dette ikke er stedet, hverken mht. til dette forums formål eller mht. til dit formål. Wikipedia bruger godt nok Mediawiki, men det er mit indtryk at antallet af udviklere med forstand på Mediawiki på dansk Wikipedia ligger et sted mellem få og ingen, hvorfor du ikke vil få meget ud af en jobannonce her. Hvis du vil i kontakt med Mediawiki-folk, så kan du muligvis finde noget her https://www.mediawiki.org/wiki/Communication. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 24. sep 2012, 01:17 (CEST)

Hej igen igen Cgtdk.

Det er jo ikke godt når "irettesætteren" bliver forvirret ;-). Jeg vil finde en koder, der har forstand på Mediawiki (og dermed forhåbentligt med sine nye erfaringer, bidrager til det danske Wikipedia-univers), som enten har sit eget firma, eller er ansat i et firma, som lejer ham/hende ud. Mit indtryk er bestemt at Wikipedia er den absolut største aftager aftager af Mediawikis koder. Men det rokker selvfølgelig ikke ved om dette indlæg er imod reglerne for Landsbybrønden. Er det det? Og hvis ja, skal jeg selv fjerne det? https://www.mediawiki.org/wiki/Communication virker ikke som stedet, hvor jeg finder en dansk-talende koder, som jeg kan telefonere med.

/Philip

Det er nu ikke fordi jeg vil være "irettesætter", jeg prøver blot at hjælpe. Som du forklarer det lyder det meget som en jobannonce, og den slags hører ikke til her på Landsbybrønden. Wikipedia bruger Wikimedia-systemet, men jeg tror ikke at det danske Wikipedias brugere, i hvert fald ikke de fleste af dem, er udviklere med forstand på udvikling til Mediawiki. Jeg tror at du vil have mere held ved at annoncere dette job på et almindeligt jobsite end her. Du behøver ikke bekymre dig om at rydde op på landsbybrønden, det skal nok blive ordnet. Nu vil jeg dog gå i seng, så forvent ikke yderligere svar fra min side her i nat. Godnat og held og lykke med at finde en udvikler. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 24. sep 2012, 01:41 (CEST)

Godnat Cgtdk.

Jobannonce eller ikke jobannonce: Ja, jeg forespørger ydelser, men jeg tilbyder ikke en person en ansættelse, og kan derfor ikke benytte de almindelige danske jobsites. Min håb er selvfølgelig at nogle i inderkredsen af denne Wikis drift, ser opslaget, og reagerer eller sender den videre til de danskere der måtte have erfaringer med Mediawikis framework. Sov godt.

/Philip

Nu er den dansksprogede Wikipedia ret lille og perifer mht. MediaWiki-drift, men Wikimedia Danmark har som et af sine (mere eller mindre realistiske) mål at være stedet, hvor man finder MediaWiki-udviklere. Det skal vi naturligvis have udbasuneret en hel del bredere, hvis det skal kunne ske. --Palnatoke (diskussion) 24. sep 2012, 08:00 (CEST)