Wikipedia:Landsbybrønden/Navngivningsnormer, Del I: Overblik

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Navngivningsnormer, Del I: Overblik[redigér wikikode]

Hej alle. Jeg vil i den nærmeste tid forsøge at kickstarte en række diskussioner her på Brønden omkring normer for diverse navngivning, som mangler på vores navngivningspolitik. Jeg har med vilje tænkt mig at dele dem op i forskellige brønddiskussioner for at sikre at diskussionen holder sig nogenlunde fokuseret.

Jeg vil allerførst understrege at disse diskussioner ikke er fordi vi død og pine skal ensrette alle dele af Dansk Wikipedia, og jeg tænker at det vi når frem til til enhver tid vil kunne undlades såfremt der er specifikke forhold der gør at en anden navngivning er passende. Det er altså, som resten af navngivningsstandarderne, normer og IKKE politikker. Bare så vi allerede har det på plads nu :-)

Jeg vil redigere dette indlæg med links til de enkelte brønddiskussioner efterhånden som jeg får dem oprettet, så hvis du/I er interesseret i at følge med i udviklingen så sæt denne side på jeres overvågningsliste.

Med venlig hilsen (og håb om en konstruktiv debat) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 12. jan 2017, 14:45 (CET)

Igangsatte diskussioner