Wikipedia:Landsbybrønden/Nyt design til standard-talk-skabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nyt design til standard-talk-skabeloner[rediger kildetekst]

Efter en rum tid, hvor jeg har gået og tænkt på, hvor grimme vores velkomstskabeloner og andre skabeloner i samme design er, vil jeg nu foreslå at skifte til hønsedesign ligesom alle vores andre skabeloner. Først vil jeg dog høre, om der er nogen, der er imod designændringen. Bruger:Sabbe har åbenlyst tænkt noget lignende og har skitseret, hvordan skabelonerne vil se ud med hønsedesign her. --CarinaT 14. aug 2008, 14:04 (CEST)

De ser fine ud - hvilke ikke-hønse-skabeloner er der så tilbage? --Palnatoke 14. aug 2008, 14:18 (CEST)
Huskelisten og ønskelisten har også den hæslige farve samt denne. Jeg synes også vores søstersideskabeloner kunne blive til hønsedesign, men der skal vist en del tilføjelser til i hønsedesign tror jeg (desuden synes jeg kun vi skal have én, men det kræver en god portion arbejde). Vores tip kunne også med fordel blive til hønsedesign. Så er der ophavsret og kilder. Faktisk mangler der en del, så vi kan med det samme få holdningerne til, om vi skal forsøge at køre alt til hønse. Jeg synes, vi skal. --CarinaT 14. aug 2008, 14:29 (CEST)
Hvis man valgte en anden farve end den grønne og satte valign="top" på venstre kolonne, den med ikonet, så står jeg helt sikkert inde for det. - Mark Jensen 14. aug 2008, 14:22 (CEST)

Tippene kunne fx se ud som følgende:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Der dog har glemt hvad du skulle huske

Farven er jeg egentligt ikke tilhænger af, men den bliver brugt som baggrund nu. --CarinaT 14. aug 2008, 14:41 (CEST)

Jeg eksperimenterer lidt med søsterlinks også, og det kunne være

Søsterprojekter med yderligere information:

--CarinaT 14. aug 2008, 15:13 (CEST)

Når nu man er i gang, kunne man så gøre noget ved "Velkommen teksten"? "VelkommenIP skal vel bruges til til IP'ere, der ikke er begyndt at skrive endnu - findes de overhovedet? Hvis en bruger er gået i gang med at skrive skal man vel bruge "Velkommen advarsel" - mange af dem er IP'ere, men der står ikke noget om at blive oprettet som bruger i skabelonen.
Ville det ikke være lettere, hvis man havde en "Velkommen", der blev brugt til alle, en add-on "IP" til ikke-brugere, en "I gang" til dem, der har brug for tip om bl.a. sandkasse og så ellers ErIkke og de andre eksisterende skabeloner til dem, der har brug for mere vejledning/advarsel. Hvis det er uforståeligt, så uddyber jeg det gerne. (Skrev MGA73 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Jeg er selvsagt stor fan af at indføre hønsedesignet på et bredere plan :-) --Hockeyindustrien 14. aug 2008, 21:48 (CEST)

Hvis ingen ytrer yderligere utilfredshed med forslaget, vil jeg ændre de resterende skabeloner. --CarinaT 5. sep 2008, 15:30 (CEST)

Bare lige til orientering, så fik jeg "smæk" (fra nogle) for at ville afgøre noget på landsbybrønden (standardisering af kategorinavne). Wikipedia:Landsbybrønden/Kat X'ske Y'ere eller Y fra X?. Jeg havde endda sat en brugerafstemning på, så alle burde kunne se, at der var noget under opsejling. For mig ser det derfor ud til, at der er lidt uklarhed om hvad, hvor og hvordan, jf. også diskussionen implementeringen af hønsedessignet har medført. Om det så skyldes uklare regler eller bare forskellig opfattelse skal jeg ikke kunne sige.
Jeg synes i alt fald at hønsedesign er ok. Derfor har jeg ikke gjort indvendinger. --MGA73 2. okt 2008, 10:02 (CEST)
Landsbybrønden kan udmærket bruges til afgørelse af ting og bør faktisk foretrækkes ved ting af større og tværgående betydning. Ingen følger jo med overalt, men de fleste engagerede følger med på Landsbybrønden, da det jo er det fælles forum. Men både her og alle andre steder gælder, at diskussionerne skal have deres tid. Nogle gange er sagen simpel og kan klares allerede efter første svar. Andre skal have nogle dage, og atter andre er så omfattende eller følelsesladede, at 2-3 uger kan blive nødvendigt. I praksis afhænger det dog af debattørernes engagement. De har jo også andet at lave, så nogle gange kan der godt gå nogle dage mellem indlæggene og nogle uger før, der konkluderes og implementeres. Ja nogle gange endda endnu mere som det herostratisk berømte eksempel Diskussion:Storbritannien viser.
Afstemning er, som jeg nævnte i den anden diskussion, sidste løsning, når diskussionen trods rigelig med tid (hvilket i det aktuelle tilfælde ville have været uger snarere end dage) er kørt uhjælpeligt fast. Til daglig foretrækker vi at snakke os til rette om tingene og lade alle interesserede give deres besyv med inden en beslutning træffes. Det hænder jo, at nogle føler meget for en sag, eller at nogle har en bedre ide eller bare ændringsforslag. --Dannebrog Spy 2. okt 2008, 10:38 (CEST)

[redigeringskonflikt

Jeg vil dog gøre opmærksom på en indsigelse allerede fra 6. september (dagen efter 5. sept.- se ovenfor) på Skabelondiskussion:Ønskeliste der dog hidtil ikke har givet anledning til noget svar. (Den må CarinaT have på sin overvågningsliste ?)
Man kan se en opsummering med demo som jeg netop har indsat her: Skabelondiskussion:Velkommen#Ændring til hønsedesign, hvor hovedsynspunktet er at det er et udmærket koncept der blot ikke ukritisk skal udbredes, men tilpasses til de respektive formål.
-- Mvh PHansen 2. okt 2008, 10:47 (CEST)
Jamen så vil jeg da her gøre indsigelse, da der jo ikke er nogen konklusion må diskussionen være åben. --Broadbeer, Thomas 2. okt 2008, 16:19 (CEST)
Jeg vil dog bøje mig for det "store" flertal herover. --Broadbeer, Thomas 19. okt 2008, 14:44 (CEST)
Fair nok, men så lad være med at ændre skabelonen før der er enighed om ændringerne. --Lhademmor 19. okt 2008, 12:49 (CEST)
Du kunne også læse ændringsbeskrivelserne. --Broadbeer, Thomas 19. okt 2008, 14:10 (CEST)Undslyld, du talte åbenbart til dig selv. --Broadbeer, Thomas 19. okt 2008, 14:28 (CEST)
Broadbeer, kan det virkelig passe, at den uenighed du åbenbart havde med Lhademmor førte til, at du blokerede ham to timer for ikke at tale pænt? --Brandsen 19. okt 2008, 14:35 (CEST)
Nej nej. Stor misforståelse. Lhademmor talte åbenbart til sig selv i beskrivelsesfeltet, og ikke til mig, så derfor undskyldte jeg også oven over din kommentar. --Broadbeer, Thomas 19. okt 2008, 14:40 (CEST)
Hmmm. Jeg kan ikke se at det gjorde den store forskel om han talte til sig selv eller dig - han burde ikke blokeres uanset hvad.--Brandsen 19. okt 2008, 16:58 (CEST)