Wikipedia:Landsbybrønden/Omkring flytning og diskussion

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Omkring flytning og diskussion[rediger kildetekst]

Jeg har bemærket at når der flyttes en artikel som f.eks. på Wikipedia:Flytteforslag/Oscar for bedste udenlandske film, så virker linket på diskussionssiden ikke mere. Jeg vi så derfor forslå at efter en flytning så slettes {{fs}} fra diskussionen eller at der oprettes et redirect fra det nye navn på flytningsforslaget til det gamle.

Det vi også kan gøre er at flyttet det gamle:

  • Wikipedia:Flytteforslag/Oscar for bedste udenlandske film

til

  • Wikipedia:Flytteforslag/Oscar for bedste fremmedsprogede film

når der er konkluderet en flytning.

Hvad tænker I andre, og håber at det giver mening det jeg siger. --SimmeD (diskussion, bidrag) 12. dec 2016, 08:53 (CET)

Man angiver blot {{fs|"rigtigt link"}}, så skulle det virke (hvis ellers man husker det). --Pugilist (diskussion) 12. dec 2016, 09:02 (CET)
Jeg har været her i snart 5 år og det vidste jeg ikke engang vi havde. Så vidt jeg ved så står det ikke på Wikipedia:Flytteforslag. Det ville nu være smart hvis det stod som en af de ting det skulle gøres ved en flytning. --SimmeD (diskussion, bidrag) 12. dec 2016, 09:11 (CET)
Jeg synes at du skal skrive det på. Der mangler også noget om flytning under sletteforslag. --Madglad (diskussion) 12. dec 2016, 09:16 (CET)