Wikipedia:Landsbybrønden/Personlige angreb

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Personlige angreb[rediger kildetekst]

Nu er der ikke mange dage til Bruger:Law Lords lange blokering udløber, hele miseren omkring Law Lord må derfor siges at være kommet lidt på afstand. Så vidt jeg kan se opstod hele situationen fordi vi lod personangreb fra denne og andre brugere udfolde sig uden konsekvens for afsenderne. Det har ført til en masse lede og ultimativt betød det et frafald af langvarrige bidragydere. Jeg vil i øvrigt understrege at jeg da også selv har lavet et par personangreb i min tid herinde.

Problemet med personangreb er at de fører til flere personangreb, hvis nogen angriber min person så angriber jeg tilbage, og det fører sjældent til noget godt. Jeg tror derfor vi må blive lidt mere faste i kødet om hvad vi vil accepterer og ikke acceptere, og så bør vi dele blokeringer ud hvis vores grænse overskrides. Som det er nu håndhæves vores politik så vidt jeg kan se slet ikke, men jeg tager måske fejl. --Morten LJ 11. feb 2008, 21:03 (CET)

Nu er antallet af deciderede ballademagere og problembørn heldigvis yderst beskedent, men derfor skal de stadig forfølges, ikke mindst når de åbenlyst ikke viser vilje til ordentlig opførsel og efterkommelse af såvel høflige henstillinger som velbegrundede krav. Ja, det er ubehagelige og i nogle tilfælde både omfattende og komplicerede sager med brugere, der ser fjender overalt uden hensyn til fakta, normer, og hvad andre i øvrigt end måtte have søgt at gøre dem begribeligt. Men derfor duer det ikke at lukke øjnene og lade dem fortsætte med deres utilstedelige opførsel. Om de hedder Law Lord, Jhplong eller noget helt tredie er ligegyldigt, hammeren må og skal falde hurtigt og kontant.
I samme ombæring vil jeg gerne henlede opmærksomheden på mit nu to måneder gamle men stadig ukommenterede forslag: Wikipedia-diskussion:Normer for brugersider#Ikke tilladt på brugersider. --Dannebrog Spy 11. feb 2008, 21:36 (CET)
En mulighed er at flytte dit forslag ind på selve siden og se hvad der sker i henhold til Wikipedia:Konsensus. --Broadbeer, Thomas 11. feb 2008, 21:52 (CET)
Hvis du med det ultimative frafald mener det nylige, må det nok lige bemærkes, at Paludan dog ikke helt fortjener den ære. --Pred (diskussion) 11. feb 2008, 22:43 (CET)

Lad mig henlede opmærksomheden på WP:IPA, som uden tvivl kan have gavn af input fra flere brugere. --Palnatoke 11. feb 2008, 23:22 (CET)