Wikipedia:Landsbybrønden/Redigering fra gymnasie-klasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Redigering fra gymnasie-klasse[rediger kildetekst]

Som nævnt [her] håber jeg om et par uger at slippe en gymnasie-klasse løs på et par artikler indenfor kemi-området. Dette opslag blot til generel information, så der ikke kommer spam-forskrækkelse, når pludselig 5-15 nyoprettede brugere fra samme ip-adresse redigerer de samme artikler. --Søren Caspersen (diskussion) 22. aug 2016, 16:00 (CEST)

Tak for advarslen. Gentag den gerne, når I går i gang, så folk har den i frisk erindring. Og gerne også med angivelse af ip-adresse. --Madglad (diskussion) 22. aug 2016, 16:17 (CEST)
Enig med Madglad, gentag den gerne når I går i gang. Eventuelt se om der er nogle erfarne brugere, der vil give en hånd med ift at hjælpe eleverne. Men ellers rigtigt godt initiativ. mvh Tøndemageren (diskussion) 22. aug 2016, 16:30 (CEST)
@Soeren.b.c: IP-adressen er kun relevant, hvis der er elever, der ikke logger sig ind. Men det er nyttigt, hvis du inden dagen giver dem som lektie at oprette konti hjemmefra. Det vil også gøre det lettere for dig som lærer at tjekke, hvem der bidrager med hvad. --Palnatoke (diskussion) 22. aug 2016, 17:50 (CEST)
Der er en begrænsning på, hvor mange konti der kan oprettes på en gang fra samme ip-adresse. Så få dem oprettet dem hjemmefra, via mobiltelefon e.lign. Den grænse kan omgås via med få rettigheder som kontooprettere (og administratorer har også den nødvendige rettighed), hvor en kan oprette flere konti for andre. --Steen Th (diskussion) 22. aug 2016, 17:51 (CEST)