Wikipedia:Landsbybrønden/Rhododendron-artikler

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Rhododendron-artikler[rediger kildetekst]

Vi har rigtig mange artikler om forskellige slags rhododendroner som er ekstremt korte og typisk kun indeholder ganske få ord om enten hårdførhed, blomsterfarve, udbredelse eller måske et billede på listen over korte artikler.

Jeg foreslår at der i stedet for disse meget korte artikler laves et antal oversigtsartikler med oplysninger i tabelform eller lignede om de forskellige rhododendrontyper. Det er ikke særlig nyttigt for nogen med artikler hvor der praktisk talt ikke står noget som helst.

Så vidt jeg kan se, er de fleste af disse artikler oprettet af Haabet, så jeg vil spørge Haabet om du vil være behjælpelig med i stedet at få lavet oversigtsartikler som samlet beskriver de mange sorter og eventuelt sammenligner dem?

Byrial 21. okt 2004 kl. 21:33 (CEST)


Jeg mener ikke at jeg ved nok om dem til at jeg kan samle dem i støre oversigts artikler. Men hvad gør det at artiklerne er korte, en enkel sort er også et snævert emne. Jeg kan godt se det probmatiske i at en artikkel om et bredt og omfattende emne er i en kort artikkel, men en kel sort er netop et snævert emne. http://grinderslev.dk/ har beskrivelser af sorterne ellers prøv google. Haabet 22. okt 2004 kl. 00:32 (CEST) rummer alt om sorterne og