Wikipedia:Landsbybrønden/Rosenquist som administrator på Wikiquote?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Rosenquist som administrator på Wikiquote?[rediger kildetekst]

Lige til orientering, så søger Rosenquist om administratorstatus på dansk Wikiquote: q:Wikiquote:Anmodning om administratorstatus#Rosenquist. Der er dog ingen beviser for at det er samme bruger, som er bandlyst her.
- Sarrus (db) d. 8. jan 2012, 15:29 (CET)

For en god ordens skyld nævnes at brugeren selv, i ovennævnte tråd, har bekræftet at være identisk med Bruger:Rosenquist. --Medic (Lindblad) 10. jan 2012, 02:18 (CET)

Ja, jeg følte lige at jeg måtte skrive dette...

Jeg har brugt rigtig meget tid på at læse i de gamle arkiver om, hvad der gjorde, at Rosenquist blev bandlyst, og jeg mener, at en bandlysning var klart den bedste udvej. Jeg finder det ekstremt frækt at så bede om administratorstatus på et søsterprojekt, når man er bandlyst et andet sted. Jeg har også set hans redigeringer på Wikiquote, og ja, det er da udemærkede redigeringer, men alligevel... Jeg var der ikke, dengang han blev bandlyst her på Wikipedia, men efter hvad jeg har undersøgt, kan der overhovedet ikke (efter mit hovede) blive tale om, at han skulle være administrator på et søsterprojekt. Det ville jo være fuldstændigt absurd og useriøst. Dette er dog blot min mening. --Altaïr Ibn-La'Ahad 10. jan 2012, 17:12 (CET) -

Anmodningen blev lukket på Meta i mandags.
- Sarrus (db) d. 13. jan 2012, 20:26 (CET)