Wikipedia:Landsbybrønden/Salmeworkshop i dag, mandag den 02-10-2017

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Salmeworkshop i dag, mandag den 02-10-2017[rediger kildetekst]

Til info: Der er salmeworkshop i dag, så der kan forventes nye brugere på salmerelaterede artikler, som ikke er inde i teknikaliteterne. Velkomstskabeloner og tips om evt. uhensigtsmæssigheder er vejen frem i dag. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 2. okt 2017, 10:59 (CEST)

Nu ved jeg ikke, om det har afstedkommet problemer i artiklerne, men kunne man forestille sig, at man brugte sandkasser, indtil man er tilfredse med resultatet, så der ikke bliver eksperimenteret i Wikipedias artikler?
- Sarrus (db) d. 2. okt 2017, 11:48 (CEST)
Bruger:Villy Fink Isaksen er der, så måske kan han svare? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 2. okt 2017, 11:52 (CEST)
Der har været to tilbagerulninger på Dejlig er jorden Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. okt 2017, 12:08 (CEST)
Nu handler det for så vidt ikke om, hvorvidt der har været tilbagerulninger, men Wikipedias artikler bør ikke være en byggeplads/sandkasse. Jeg er helt med på, at begyndere ikke kender alt til Wikipedia fra dag 1 (hvem gør i øvrigt det?), men når der nu er et arrangement med erfarne brugere til stede, kunne man måske også lære dem at bruge sandkasser, og først overføre ændringerne til artiklerne, når man vurderer, at ændringerne er klare til at komme ud i artiklerne. Plus at bruge forhåndsvisning til at opdage evt. fejl. Igen: Jeg er ikke stødt på problemer. Det er bare et tip til en arbejdsmetode, der kan forhindre tests, fejl og deslige i selve artiklerne.
- Sarrus (db) d. 2. okt 2017, 13:56 (CEST)
Noget af det var en disput om hvorvidt en sang er en salme eller en julesalme, ikke tekniske bommerter (de afprøves faktisk i sandkasserne først). Og andre uenigheder om faktuelt ndhold. Så længe der ikke er tale om hærværk eller andet åbenlyst misbrug/forkert, skal man nok være lidt tilbageholdende med at rulle det hele tilbage, men tage det på artiklens diskussionsside først. Det kan virke lidt hårdt med en tilbagerulning. Wikipedias artikler er altid en byggeplads. En pæn og ryddelig en. Ditlev Petersen (diskussion) 2. okt 2017, 14:15 (CEST)
De studerende blev ikke alle færdige med deres ting så der kommer mere senere i denne uge. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. okt 2017, 19:45 (CEST)