Wikipedia:Landsbybrønden/Sexologi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der er grænser for hvad amatøre kan skrive om og sexologi er et af de emner som der er mest interesse for og, som er mest udsat for hærværk. Kunne man ikke finde nogen som ville forære Wikipedia nogen færdige sider om dette emne. og så skivebeskytte dem? Haabet 12. aug 2005 kl. 16:58 (CEST)

Det er ikke min opfattelse at hærværksproblemet er stort, men hvis du opdager hærværk, ved du jo godt hvordan man gendanner. --Palnatoke 12. aug 2005 kl. 17:28 (CEST)
Jo men når der er så stor interesse for disse sider og der ikke er nogen af os som tør skrive dem, og der findes nogen som betaler andre for at oplyse om sex, så må de samme da også være interseret i at skrive på Wikipedia, hvis der er en admistrateor som spørger dem om hjælp. Det må da være en biliger måde for dem at udbrede deres viden, frem for at betale for det.Haabet 12. aug 2005 kl. 23:08 (CEST)
Jeg er ikke specielt interesseret i sexologi. Der er mange andre, der hver eneste dag, slår op i et leksikon, og læser om alle mulige andre emner end sex. Jeg kan derfor ikke se nogen grund til at dette emne skulle gøres til mål for en ekstraordinær indsats. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 13. aug 2005 kl. 00:06 (CEST)
Jeg kan godt forstå at du ikke er interesseret i sexologi. Men hvis ingen interesser sig for et emne så kan der nemt komme til at stå noget forkert, og det er ikke så godt, da kvinderne kan blive gravide af dette emne, så det er ret alvorligt.Haabet 14. aug 2005 kl. 00:26 (CEST)
Uha-ja, og gør vi ikke nok ud af synssansen bliver folk kørt over i trafikken. Vi er hverken moralens, dydens eller menneskehedens vogtere på trods af din ædle tankegang. Vi skriver et digitalt opslagsværk, det (desværre) ikke er en borgerpligt at læse i. Brug din tid konstruktivt og husk kilder.--Jørgen 14. aug 2005 kl. 09:26 (CEST)
Lol - så må jeg da vist hellere holde mig fra redigering i artiklerne indenfor det emne! - der skulle jo nødigt ske uheld - og hvordan bestemmer man i grunden faderskabet i den slags tilfælde ??? :-D Mvh Malene Thyssen 14. aug 2005 kl. 09:46 (CEST)
Ha, ha, Endelig har jeg forstået helligåndens natur - det er (og var?!)... wikipedia! --Anjoe (Anders) 14. aug 2005 kl. 17:56 (CEST)
Man ser vel i historikken. --Palnatoke 14. aug 2005 kl. 09:58 (CEST)
Til Malene og Haabet: Jeg er bange for der er sket uheld – en stor del af de mange jupitermåner jeg har skrevet om på det seneste, har navn efter folk fra den græske mytologi som Zeus har dyrket "lagenakrobatik" med, og andre måner har navn efter "resultaterne" af anstrengelserne. Men der er stadig femten måner der venter på et officielt navn, så lad bare den gode Zeus gå til makronerne en stund endnu! ;-) – Peo 14. aug 2005 kl. 10:05 (CEST)