Wikipedia:Landsbybrønden/Skoleklasse redigerer Wikipedia

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Skoleklasse redigerer Wikipedia[rediger kildetekst]

Hej

Jeg har en skoleklasse, som skal redigere artikler på Wikipedia onsdag d. 2. maj 2018.

De skriver under temaet "Flygtninge i Danmark" og kommer til at redigere følgende artikler:


Så d. 2. maj vil I formodentlig se en del aktiviteter inde på disse sider. Jeg gennemgår kort Wikipedias fem søjler og stilmanualen for dem, og de kender til vigtigheden af at kunne dokumentere deres påstande. De er færdige med at redigere efter kl. 11, så hvis I kan vente med evt. rettelser til efter kl. 11, hvis vil det være dejligt. Hvis det er nødvendigt med rettelser før, gør I selvfølgelig det.

Wikilærling (diskussion) 25. apr 2018, 15:43 (CEST)

Det lyder spændende, og jeg er som udgangspunkt positiv, især når du nævner forberedelserne. Jeg kan også næsten forstå, at du har gjort/gør eleverne opmærksomme på, at der kan komme redigeringer efterfølgende. God fornøjelse. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. apr 2018, 18:32 (CEST)
Jeg har sat dem på min følgelisten, og skal nok holde øje på det (efter kl. 11) Det bliver spændende hvad de kan finde på at skrive :) Håber på at det her kan få efterfølgende aktiviteter med nye hold.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 25. apr 2018, 18:52 (CEST)
Dejligt initiativ, især med dét forarbejde! Også en tak for "advarslen". Rigtigt god skrivelyst til alle skribenterne! --Medic (Lindblad) (diskussion) 25. apr 2018, 21:12 (CEST)