Wikipedia:Landsbybrønden/Slet-skabelon for uskadelige sider

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Slet-skabelon for uskadelige sider[rediger kildetekst]

Hej.

Ønsker vi laver en ny slet-skabelon for uskadelige sider, som bare skal slettes ved lejlighed, så som tests, tomme kategorier, ubenyttede skabeloner og defekte omdirigeringer, og med en tilhørende Kategori:Administrativ sletning.

Har nogen et forslag til dens ordlyd?

Mvh Christian Giersing (Skriv til mig her...) 22. okt 2008, 18:51 (CEST)

Tests skal foregå i snadkassen eller i ens eget navnerum, sidstnævnte slettes nemmest ved at bede en (aktiv) administrator om det på dennes diskussionsside. For de andre tin du nævner findes der sidder der lister disse og jeg gennemgår dem selv engang imellem og sletter efter behov. Så mit korte svar er nej. --Broadbeer, Thomas 22. okt 2008, 19:08 (CEST)
Nå men så mener jeg en slet-skabelon til f.eks. tomme kategorier, ubenyttede skabeloner og defekte omdirigeringer. Mvh Christian Giersing (Skriv til mig her...) 22. okt 2008, 19:09 (CEST)
Det mener jeg heller ikke er nødvendigt. Der kan {{slet}} bruges evt. uden uddybende kommentar, eftersom det vil være åbentlyst. Alle slettekategorierne bliver gennemgået fra tid til anden, og hvis der er tale om uskadelige sider, sker der ikke noget ved at det tager lidt tid i mellem hver gennemgang. --Sabbe 22. okt 2008, 19:25 (CEST)
Nu er jeg selv oprydningsivrig, så hvis der kommer en {{hurtigslet}} eller {{nonsens}} på + en tydelig tekst i beskrivelsesfeltet, så skulle der ikke gå ret længe før den er blevet slettet. Da det tager 4 sekunder at slette en side og det vil formentlig ikke være et særligt stort antal, så tror jeg ikke nogen administrator vil ulejlige sig med at brokke sig, selvom man måske formelt burde "nøjes" med en {{slet}}. Hvis du har mange, så lav en liste og smid dem på min side. --MGA73 22. okt 2008, 19:50 (CEST)
Helt enig med Sabbe, det er unødvendigt når vi har {{slet}}. --Santac 22. okt 2008, 20:45 (CEST)
Vil lige gøre opmærksom på at alle de nævnte sider undtagen test sider kan ses i diverse specialsider.--Jan Friberg 23. okt 2008, 14:35 (CEST)