Wikipedia:Landsbybrønden/Sletning af Ofre for terrorangrebet i Beslan uden forudgående debat

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletning af Ofre for terrorangrebet i Beslan uden forudgående debat[rediger kildetekst]

Den forholdsvis store side "Ofre for terrorangrebet i Beslan" er lige blevet slettet, uden så vidt jeg ved noget debat – eller der har været sletningsmærkat på den. Jeg kunne godt tænke mig der var noget debat førend nogle går hen og beslutter sig for at slette forholdsvist store sider, der åbenlyst er langt en del arbejde i. Rune X2 29. dec 2008, 16:08 (CET)

Der har ikke været nogen formel diskussion omkring den liste. Som navnet antyder listede den en række navne, der skulle være de omkomne. Jeg har ikke talt efter, om listen er komplet. Der mangler ihvertfald en soldat.
Den blev markeret som {{kun liste}} 15. december 2007. Siden er der blevet rettet lidt grammatik og kode af hhv. en person og en bot. --|EPO| COM: 29. dec 2008, 16:15 (CET)
Der er over 142 artikler med mærkatet "kun liste". Er du i gang med en systematisk sletning af alle dem? Jeg kunne godt tænke mig den blev gendannet så der kan være en debat før den bliver slettet. Rune X2 29. dec 2008, 16:34 (CET)
Der er intet systematisk her. Tilfældigt, at det lige blev den kategori, der blev offer for et par sletninger. Ikke alle 141 lister er velegnede til sletning, da et par stykker af dem formentlig kan bearbejdes til noget fornuftigt. Men jf. normen Wikipedia:Lister, så skal gavnlige lister have kvaliteter.
Jeg gendanner artiklen. --|EPO| COM: 29. dec 2008, 16:45 (CET)

(redigeringskonflikt)

Der er mange af dem, det vil være oplagt at slette. Og så vidt jeg ved, så er der en uformel koncensus om at artikler med denne klasse af kvalitetsskabeloner er sletbare, når de har været påsat i så lang tid som tilfældet er her. Hvad angår Beslan-ofrene, så er wikipedia hverken de gule sider, en mindebog, eller noget som helst i den retning. Sådan en liste hører nok snarere til på Wikisource, men check lige med de lokale derovre, før du opretter den der. Hvis du gerne vil have wikiteksten, så send mig lige en mail, så skal jeg nok pille den ud af gemmerne. -- Anders Wegge Keller (diskussion) 29. dec 2008, 16:49 (CET)

For en god ordens skyld vil jeg gøre opmærksom på at der nu er en sletningsdiskussioni gang på WP:SDBS. -- Anders Wegge Keller (diskussion) 29. dec 2008, 19:59 (CET)