Wikipedia:Landsbybrønden/Sletning af diskussionssider ved sletning af artikel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletning af diskussionsider ved sletning af artikel[rediger kildetekst]

Jeg under mig over, hvorfor diskussionssider ikke slettes, når den tilhørende artikel slettes. Hvis det eneste, der på diskussionssiden er en begrundelse for, hvorfor en side bør slettes, fx at den indeholder nonsens, virker det underligt, at siden slettes, mens diskussionssiden med begrundelsen står tilbage. Hvis siden genoprettes, vil den tidligere diskussionside stå på den nye artikel. --JKrons 14. nov 2007, 09:03 (CET)

Hvis er er tale om en regulær nonsensoprettelse, vil siden ofte blive slettet uden at der oprettes noget på diskussionssiden. Er der tale om en sletning der har krævet behandling på WP:SDBS, er det i mine øjne udmærket at beholde diskussionssiden, så man kan genfinde problemstillingen hvis artiklen genoprettes. Hvis sletteforslaget ved en genoprettelse ikke længere er relevant, kan diskussionssiden arkiveres eller slettes. -- JGC 14. nov 2007, 15:58 (CET)
Det kan jeg sådan set godt følge. Men hvis en side er blevet slettet og en bruger opretter en ny side, ikke mindst en ny bruger, så reflekterer han/hun muligvis ikke over, at der allerede er en diskussionsside, men når vedkommende så måske dagen efter ser på siden igen, må det da virke forvirrende, hvis der er en lang diskussion om, hvorvidt siden skal slettes eller ej. Jeg ved godt, at der er datoer på indlæggene, men det vil formodentlig kunne forvirre nednu mere. JKrons 14. nov 2007, 22:51 (CET)