Wikipedia:Landsbybrønden/Sletning af wiki artikel Andelsboligforeningen Lilleskov

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletning af wiki artikel Andelsboligforeningen Lilleskov[rediger kildetekst]

Hvorfor er en artikel om en privat andelsboligforening ikke tilladt. Bruger:Knud Winckelmann slettede uden diskussion min artikel Andelsboligforeningen_Lilleskov. Artiklen er speciel på grund af at den har specialiseret sig i senior og handicapvenlige boliger. [1]

Den eneste andelsboligforening som er tilladt er Arbejdernes Andels Boligforening (København) og står som den eneste i Kategori:Andelsbolig. Er der forskel om man er stor eller lille?

Bruger:Knud Winckelmann skriver: Hejsa. Jeg er bange for at Andelsboligforeningen Lilleskov ikke opfylder kravene til Wikipediaartikler, da jeg desværre ikke kan finde nogle kilder til at den adskiller sig markant fra alle de mange andre andelsforeninger her i landet. 6. apr 2016, 18:51 (CEST)

Erik skriver: - Hej Andelsboligforeningen Lilleskov er speciel for det den henvender sig overvejende til seniorer. Hvis der ikke er plads til sådan en forening i Wikipedia. er der meget andet der er overflødig. Efter min mening har alle andelsboligforeninger ret til at være i Wikipedia. --Bruger:Erik Christensen] 06. apr 2016, 19:12 (CEST)

Bruger:Rmir2 skriver :Denne diskussion burde vist tages på landsbybrønden. Så kan alle være med. venlig hilsen Bruger:Rmir2 7. apr 2016, 07:53 (CEST) https://da.wikipedia.org/wiki/Andelsboligforeningen_Lilleskov

venlig hilsen Erik (diskussion) 7. apr 2016, 09:37 (CEST)

Spørgsmål Hvad var den formastelige artikels tekst? --Madglad (diskussion) 7. apr 2016, 10:43 (CEST)

{{notabilitet|SDBS=ja}} '''Andelsboligforeningen Lilleskov''' er en privat [[andelsboligforening]], beliggende på en 32.000 m² stor grund ved fredsskoven Lilleskov i udkanten af [[Augustenborg]]. Klynge og rækkehusene er opført i 2002-2003 bestående af 62 andelsboliger, henholdsvis 22 rækkehuse og 40 lejligheder i varierende størrelser. Alle lejligheder er senior- og handicapvenlige. Andelsboligforeningen Lilleskov er inddelt i to interne foreninger. Den ene forening har boliger for 40+ og den anden for alle. Da begge foreninger er private andelsboligforeninger, bestemmer de to bestyrelser selv hvem der kan blive medlemmer. Til hvert rækkehus hører der terrasse, lille have samt integreret carport. Boligklyngerne med 8 boliger i hver har et fælles indgangsparti med glasfacade, et opvarmet klinkebelagt fællesområde med trappe og elevator til de øverste boliger. Til lejlighederne i stueetagen hører to terrasser. Lejlighederne på 1.sal har alle stor hjørnealtan. Til hver lejlighed hører carport og redskabsskur. Lejlighederne er i forskellige størrelser. Fælleshuset for begge foreninger er indrettet til fællesmøder, sociale arrangementer og private fester. Det er udstyret med køkken og service til 50 personer. Endvidere er der 3 gæsteværelser med eget bad, indrettet i ”hotelstandard” til brug for beboernes gæster. På terrassen er der om sommeren grillaftener og lignende. == Ekstern henvisning og kilde == *[http://ab-lilleskov.dk/index.php/1462383 Foreningens hjemmeside] [[Kategori:Andelsbolig]]
Se eventuelt i redigeringsvisning.
Og så til emnet: Jeg ser intet i artiklen, der adskiller denne forening fra alle andre. Gendan ikke --Palnatoke (diskussion) 7. apr 2016, 10:50 (CEST)
  •  Kommentar - Hej Erik. Du spørger "Er der forskel om man er stor eller lille?" - Ja, det er der. Hvorvidt et emne overholder relevanskriterierne er i høj grad afhængigt af størrelsen. Jo større, jo mere omtale vil et emne have og jo mere relevant vil det være for den gængs læser. AAB er over 100 år gammel og omfatter over 18.000 boliger. Den har dermed en ganske stor berøringsflade og er derfor relevant i bredere kreds.
Havde Lilleskov gjort sig så bemærket at den gentagne gange var blevet omtalt i de større medier eller på anden måde havde gjort mere væsen af sig, så kunne det måske have været relevant med en artikel, men jeg kan desværre ikke finde nogle kilder til dette. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 7. apr 2016, 11:48 (CEST)
Jeg mener for så vidt at sletningen er OK. Problemet er som jeg har påpeget før, at det er for svært at slette irrelevante artikler. Hvorfor er Wikipedia:Sletningsforslag/IMMAGINE&POESIA ikke blevet slettet? Hvorfor sætte {{oversæt}} på SpeXial (i stedet for {{notabilitet}}). Ingen i Danmark, bortset fra de Wikipedianere, der naivt har oversat spam-artiklen, kender til bandet. Hvorfor Muldbjergskolen notabel? Fordi Rmir2 har skrevet en artikel på basis af en tilfældig folkeskoles webside, fordi en ip bruger havde oprettet en stub og jeg havde påsat {{notabilitet}}. Så lad os slette irrelevante artikler, men så lad det ikke ske med spredehagl. Jeg synes at det er et fint oprydningsprojekt Metalindustrien har startet og vil støtte op om det. --Madglad (diskussion) 7. apr 2016, 13:44 (CEST)