Wikipedia:Landsbybrønden/Taxobox skabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Taxobox skabeloner[rediger kildetekst]

Mht artikler om organismer, vil jeg meget gerne se at vi, i stedet for det kedelige:

Skabelon:KrybdyrRef

...ligesom på det engelske wikipedia begynder at bruge de såkaldte taxoboxer: en:Wikipedia:WikiProject Tree of Life/Taxobox Usage

Se for eksempel: en:Dinosaur...

Er der nogen der er enig og kan implementere dette?

Mvh,

Fedor

Jeg er (meget) enig, men vil overlade implementeringen til en, der har forstand på emnet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. nov 2004 kl. 15:24 (CET)
Jeg er også enig. Jeg har altid undret mig såre over "tilbage til"-teksterne idet jeg synes at de antyder at man er kommet til den pågældende artikel fra de artikler man tilbydes at komme "tilbage til". Byrial 5. nov 2004 kl. 16:55 (CET)
Helt enig, og jeg hjælper gerne lidt til med skabelonerne. Men biologi er ikke min stærke side, så andre må tage sig af alle artiklerne. --Christian List 5. nov 2004 kl. 19:52 (CET)
Jeg vil gøre et forsøg at se om jeg selv kan oprette de nødvendige skabeloner. Et eller andet burde vel kunne findes på den engelske wikipedia. Jeg har bare ikke fundet det endnu... Fedor 5. nov 2004 kl. 20:25 (CET)

Jeg tror jeg begynder at få hæs på det. Er det i orden at jeg på Wikipedia:Skabeloner sletter alle referencer til de gamle organismeskabeloner, som taxoboxerne har hensigt til at erstatte? Når de gamle skabeloner er fjernet fra alle artikelsider, så kan de også slettes til sidst... Fedor 6. nov 2004 kl. 20:09 (CET)