Wikipedia:Landsbybrønden/Til information: tilbagetrædelse som administrator

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Til information: tilbagetrædelse som administrator[rediger kildetekst]

Jeg har i længere tid kun været sporadisk aktiv grundet helbredsproblemer, hvorfor jeg har valgt at trække mig som administrator. Jeg har tilladt mig at tildele mig selv patruljant- og IP-blokeringsundtagelsesflag, hvilket jeg antager, at ingen har indsigelser imod. Min anmodning om fjernelse af sysopflaget er indgivet på meta. Mvh. Cgtdk (diskussion) 4. aug 2014, 02:01 (CEST)

God bedring og tak for din indsats som administrator :) Mvh. InsaneHacker (diskussion) 4. aug 2014, 11:12 (CEST)
[redigeringskonflikt]  Hej Cgtdk. Jeg kender dig ikke, men jeg vil godt alligevel takke dig for din indsats i den tid du var administrator, og ønske dig god bedring med dine helbredsproblemer fremover. Jeg har bemærket at adminstratorerne gør et fremragende arbejde med at holde orden her på Wikipedia, og i øvrigt også alle patruljanterne som sørger for at useriøse redigeringer bliver opdaget og fjernet. Mvh. Kartebolle (diskussion) 4. aug 2014, 11:18 (CEST)
God bedring og tak for indsatsen hidtil. Håber at se dig som admin igen på et senere tidspunkt. Pugilist (diskussion) 4. aug 2014, 11:27 (CEST)
Rigtig god bedring og tak for indsatsen --Zoizit (diskussion) 4. aug 2014, 13:07 (CEST)
God bedring. Håber ikke det er alt for alvorligt, så du kan vende stærkt tilbage. Mvh. Savfisk (diskussion) 4. aug 2014, 17:27 (CEST)