Wikipedia:Landsbybrønden/Wikidag 2018

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Wikidag 2018 lørdag den 15. september 2018[rediger kildetekst]

Indgangen til STORM20 på hjørnet af Stormgade og H.C. Andersens Boulevard.

Wikimedia Danmark indbyder til Wikidag lørdag den 15. september 2018 i STORM20 fra klokken 10:15 til klokken 15:00.

Vi har en række oplæg fra en række spændende folk der har beskæftiget sig med Wikipedia og OpenStreetMap:

  • Magnus Pharao Hansen, Postdoc på Københavns Universitet og arbejder i feltet sprog og antropologi. Han har blandt andet skrevet artiklen Writing Irataba: On Representing Native Americans on Wikipedia.
  • Tønnes Bekker-Nielsen, lektor på Syddansk Universitet [1]. Han har bidraget til flere opslagsværker, haft studerende til at skrive i Wikipedia og flere gange udtalt sig om problemerne med Wikipedia, læs for eksempel SDU-lektor: Fejl bliver hængende i artikler på wikipedia.dk [2].
  • Bertel Teilfeldt Hansen, Postdoc på Københavns Universitet [3]. Han vil komme og afsløre sit dugfriske studie om wikien.
  • Søren Johannessen, @neogeografen, Danmarks vel nok mest aktive kort-crowdsourcer med stor erfaring i OpenStreetMap.

Vi håber, at se så mange Wikipedianere og andre interesserede i wiki'er. Arrangementet er gratis. STORM20 ligger i nem gå-afstand fra Københavns Hovedbanegård. STORM20 er et kreativt mødested for kultur og historie der rummer makerspace og en lille butik og café. STORM20 holder åbent om lørdagen og det er således muligt at komme og gå som man vil. Se eventuelt også Wikidag 2018 på Wikimedia Danmarks wiki.

Efter Wikidagen vil der være generalforsamling i Wikimedia Danmark. Læg mærke til at det foregår i PROSA's lokaler omkring 800 meter fra STORM20. For generalforsamlingen se eventuelt også Generalforsamling 2018 på Wikimedia Danmarks wiki.