Wikipedia:Landsbybrønden/Wikimania 2019 i Stockholm

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikimania 2019 i Stockholm[rediger kildetekst]

Wikimania 2019 kommer til Stockholm den 14-18 august på Stockholms Universitet. Lige nu ser siden om Wikimania sådan ud: https://wikimania.wikimedia.org/wiki/Wikimania Men hvad handler Wikimania om? Kan nogen fortælle os om deres erfaringer fra de forrige Wikimania begivenheder? Jeg har planer om at tage deroppe, fordi jeg er sikkert på, at wikipedianerne i Sverige vil få lavet et godt program. Der er ikke så meget information på websitet lige nu, men der vil jo komme mere i de kommende måneder. Lige nu gælder det om at reservere datoer. Og så kunne det være fedt, at se flere danske wikipedianere i Stockholm. Det bliver meget inspirerende at mødes med så mange ligesindede. Det kan starte allerede nu, med en god diskussion. :) - Twdk (diskussion) 4. feb 2019, 19:02 (CET)

Vær desuden opmærksom på denne diskussion i den forbindelse. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. feb 2019, 19:31 (CET)
Tak for krydsreferencen, Tøndemageren. Dén glemte jeg. Jeg lavede en ny tråd, fordi jeg vil fremme diskussion og opmærksomhed på begivenheden selv. - Twdk (diskussion) 4. feb 2019, 19:48 (CET)
Det er også helt i orden - ingen problemer med denne tråd. Ville bare sikre mig, at folk var opmærksom på den anden :) mvh Tøndemageren (diskussion) 4. feb 2019, 21:56 (CET)