Wikipedia:Landsbybrønden/Wikipedia Chat

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikipedia Chat[rediger kildetekst]

Jeg har startet dette opslag i form af at få flere Wikipedianere ind på den danske Wikipedia chat. Jeg har de seneste par dage givet bruger som virkede til at være aktive og interesseret i Wikipedia beskeder omkring Hjælp:Chat. Det så ud til at virke da vi har nogle nogle nye ansigter på chatten. Jeg lavede så derfor denne skabelon:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Hej Landsbybrønden. Jeg ville bare lige fortælle dig, at vi har en Wikipedia chat, hvis det kunne interessere dig. Der sidder næsten altid andre wikipedianere. På chatten kan du spørge om hjælp eller bare sidde og hyggesnakke med de andre :-) Hvis du har en IRC-klient installeret, som f.eks. ChatZilla, kan du bare trykke her: #wikipedia-da, men hvis du ikke har det, så kan du bare bruge denne hjemmeside. Du kan læse mere om chatten her på Hjælp:Chat. Vi glæder og til at se dig derinde!

Den kan bruges ved at indsæt {{Husk chat}} på brugerdiskussioner så de nemt og hurtigt kan komme på chatten. Så jeg ville bare lige minde folk på denne nye skabelon da den muligvis kan skabe mere aktivitet omkring Wikipedia, og ikke kun på selve websiden. Jeg vil gerne høre jeres mening omkring denne nye skabelon. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 20. jan 2016, 17:47 (CET)