Wikipedia:Landsbybrønden/Wikipedianere efter antal redigeringer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikipedianere efter antal redigeringer[rediger kildetekst]

Jeg savner en liste over brugere på da:wiki efter det totale antal af redigeringer. På en:wiki har de en stor oversigt over de 5000 største bidragsydere, men vi kan nok nøjes med færre :-) Det nærmeste jeg har kunnet finder er denne liste, som ikke er blevet opdateret siden 2014, og som kun omhandler den månedlige status. Er det muligt at trække informationen automatisk og opdatere en gang månedligt eller lign.? Mvh. Toxophilus (diskussion) 4. okt 2021, 09:34 (CEST)

Du kan se månedlige og daglige lister på https://stats.wikimedia.org/#/da.wikipedia.org/contributing/top-editors/normal%7Ctable%7Clast-month%7C~total%7Cmonthly --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 4. okt 2021, 09:48 (CEST)
Det var nu mere en oversigt over det totale antal bidrag, og ikke nødvendigvis den månedlige status (har lige omformuleret lidt i mit første indlæg). Men tak, for den liste er da også aldeles brugbar :-) Mvh. Toxophilus (diskussion) 4. okt 2021, 09:58 (CEST)
Der er et API-kald som kan fortælle antal redigeringer for hver bruger. Hvert kald kan give data for op til 500 brugere, og vi er mange flere brugere end det. Men hvis man for eksempel begrænser sig til brugere som har rettigheden "autopatrol", har man nok alle de mest aktive med (i hvert fald hvis de har været aktive efter patruljering blev indført vist omkring 2010), og så er der kun lidt over 500 tilbage så det kan klares med 2 API-kald:
  1. https://da.wikipedia.org/w/api.php?action=query&list=allusers&aulimit=max&auprop=editcount&aurights=autopatrol
  2. https://da.wikipedia.org/w/api.php?action=query&list=allusers&aulimit=max&auprop=editcount&aurights=autopatrol&aufrom=V
(tilpas evt. værdien i aufrom-parameteren efter behov). Output er beregnet til maskinel behandling, men kan sikker gøres pænere med noget søg-og-erstat i et tekstredigeringsprogram. Der er dokumentation til allusers-API-kaldet på https://www.mediawiki.org/w/api.php?action=help&modules=query%2Ballusers hvis man vil ændre parametrene. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 4. okt 2021, 17:17 (CEST)
Tak, jeg tænkte nok at dataen kunne findes på en eller anden måde. Ja der fremgår det i hvert fald, men som du skriver, så kan det nok godt gøres mere overskueligt. Mvh. Toxophilus (diskussion) 4. okt 2021, 20:30 (CEST)
Jeg har kigget på at arbejde direkte på databasen på toolforge, da antal gemmes i tabel user. Det må være den tabel, som api'et bruger. Jeg har fundet 527 konti med mere end 1000 redigeringer, hvor nogle af dem er Bandlyste bruger, tidligere bot-konti eller konti med globale bot-flag, som ikke er i mængden af konti med rettigheden "autopatrol"... --Steen Th (diskussion) 4. okt 2021, 23:11 (CEST)