Wikipedia:Landsbybrønden/oversættelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

oversættelse[rediger kildetekst]

Jeg har modtaget følgende e-mail: (da det er en opgave jeg ikke vil påtage mig bringer jeg den videre)

Hej! Jeg ved ikke, om dette er dit bord, men hvis det ikke er tilfældet, kan du måske fortælle mig, hvem jeg skal henvende mig til.

Det drejer sig om artiklen om den danske digter Marianne Larsen, der desværre kun findes på dansk. Hun optræder ofte som dansk "kultur-ambassadør", idet hun inviteres til andre lande for at læse sine digte op. Dette er jo en fin chance for at få spredt indtrykket af dansk kultur, så det ville være yderst relevant med en oversættelse af artiklen om hende og hendes virke til minimum engelsk.

Den danske artikel kan ses her: https://da.wikipedia.org/wiki/Marianne_Larsen

Med venlig hilsen, Else Cederborg


indsat af Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. nov 2017, 19:18 (CET)


Har du fortalt hende, at hun er velkommen til selv at skrive oversættelserne? Eller er hun for tæt på? --Inc (diskussion) 1. nov 2017, 19:33 (CET)
Ja - lige nøjagtig det skrev jeg til hende. Jeg ved ikke om hun er "tætpå" eller bange for at skrive på Wikipedia. Men jeg lovede at bringe hendes henvendelse videre. Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. nov 2017, 19:41 (CET)
Her er en kandidat – en fra Brugere en-N – til at at lave i det mindste en stub der kan få en af de engelske skabeloner påsat der siger at artiklen kan udvides med mere fra den danske version
https://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Bidrag/Twdk
-- Mvh PHansen (diskussion) 1. nov 2017, 20:39 (CET)
Jeg har indsat et skelet på en:Marianne Larsen‎ som dels behøver korrekturlæsning og mere flydende tekst, dels et billede som det fremgår af infoboksen. Der findes måske et billede et sted der kan bruges som 'fair use'?
-- Mvh PHansen (diskussion) 4. nov 2017, 11:19 (CET)