Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Den Serbisk Ortodokse Kirke i Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Augst måneds fokus om gamle artikler har kastet en række sammenskrivningsforslag af sig. Jeg foreslår at Den Serbisk Ortodokse Kirke i Danmark skrives ind i Serbisk-ortodokse kirke. Toxophilus (diskussion) 17. aug 2020, 08:06 (CEST)

  • Sammenskriv - Der er ikke så meget at skrive om den danske del, og begge artikler er relativt korte. Jeg synes derfor godt, at man kan lave lave et underafsnit til at beskrive de danske forhold. Toxophilus (diskussion) 17. aug 2020, 08:06 (CEST)
  • Sammenskriv ikke - Jeg kunne forestille mig, at det er et kirkesamfund her til lands, der har været i vækst gennem en del år, i hvert fald ser jeg ikke noget særligt behov for at sammenskrive de to artikler - faktisk er det min fornemmelse , at vi er en del i "underskud", hvad angår artikler om anerkendte og godkendte trossamfund i Danmark, så det vil i min optik være den forkerte vej at gå, med en sammenskrivning af én af de artikler, vi rent faktisk har. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 2. sep 2020, 11:32 (CEST)
Konklusion:
Ikke meget diskussion, men ikke konsensus for sammenskrivning. Begge artikler har dog behov for lidt mere indhold. Økonom (diskussion) 27. jan. 2024, 13:21 (CET)[svar]