Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Strain gauge

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det engelske begreb Strain gauge har en artikel under dette navn. Der er på diskussionssiden foreslået en sammenskrivning med Tøjning. Vi tager den formelt her.

I øvrgit: Er denne skabelon udformet korrekt (eller brugervenligt) ? Der henvises til "nysted", som vist er en by på Lolland ... --Pugilist (diskussion) 17. apr 2015, 11:19 (CEST)

  • Sammenskriv ikke Når jeg læser artiklerne, og de tilsvarende artikler på engelsk, kan jeg se der er tale om 2 forskellige ting. Et begreb "strain" eller tøjning, og en konstruktion Strain gauge der bruges til at måle tøjning. Artiklerne trænger dog til en kærlig hånd. Artiklen Strain gauge er elendig; der er knap tale om korrekt dansk, men mere nogle begreber der er kastet ind med en skovl. Jeg er dårligt i stand til at forstå artiklen. Artiklen Tøjning er for så vidt korrekt, men umådelig kortfattet - det virker som om nogen har kopieret denne artikel og den beslægtede Spænding (mekanik) fra et fysik-kompendium, fremfor (som på den engelske wiki) at forklare formål og baggrund. Begge begreber fortjener ordentlige artikler - men de skal selvfølgelig skrives af en der faktisk ved hvad han taler om. --Honymand (diskussion) 16. apr 2016, 14:56 (CEST)
  • Sammenskriv er nok det rigtige tænker jeg nu. --Honymand (diskussion) 10. jun 2016, 08:37 (CEST)
  • Sammenskriv ikke - fordi jeg netop har udvidet Strain gauge lidt, og jeg synes at interwiki kunne være nyttig at beholde.--Weblars (diskussion) 26. jun 2016, 21:53 (CEST)


Konklusion:
Ingen sammenskrivning med Tøjning pga manglende konsensus.--Weblars (diskussion) 21. aug 2016, 12:01 (CEST)