Wikipedia:Sandkassen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Sandbox.png Velkommen til sandkassen
Genveje:
WP:SAKA
WP:SAND
Velkommen til den danske Wikipedias sandkasse. Her kan du eksperimentere med dine redigeringer, så meget du overhovedet har lyst til. For at redigere denne side, skal du trykke på redigér i toppen af siden (eller du kan blot klikke her). Denne sides indhold bliver automatisk nulstillet af en Wikipedia-Bot hver dag, samt manuelt efter behov. Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang med redigeringer på Wikipedia her, og du kan selv nulstille sandkassen ved at klikke her og trykke "Gem side".Et billede af en sandkasse. Billedet har en bredde på 250 pixels og er anbragt i højre side.

Sandkassen er den danske Wikipedias legeplads.

Her kan du f.eks. teste, hvordan du skriver med kursiv skrift og med fremhævet skrift.

Hvide Katte[redigér wikikode]

Kattes betydning og læsning I litteraturen og drømme er mange og har altid fascineret. En sort kat er oftest forbundet med uheld og undgås hvor den kan undgås. Den hvide kat derimod repræsenterer I flere lande og mytologier blandt andet lykke, uskyld, loyalitet og ikke mindst det gode. Skulle man dog møde den om natten vil mange mene at sagen er en anden. Den hvide farve siges sågar at kunne symbolisere død.

Asien
I Japan, Kina og andre dele af Asien ses den hvid kat udelukkende som et tegn på fremtidens goder og glæder.
USA
I USA er hvide katte der ses i drømme eller på vejen om dagen en tegn på lykke. Ses den om natten er dette et varsel om ulykke.
Storbritannien
I Storbritannien frembringer den hvid kat ulykke på alle tider af døgnet!


Denne tekst bliver placeret i en ramme, fordi linjen starter med et mellemrum.

Eksterne links[redigér wikikode]

Dette er et link til artiklen Lorem ipsum eller til minut. Du kan også lave formler:

.

Sandkassens areal: