Wikipedia:Sletningsforslag/"Fjerne Israel fra landkortet"- kontroversen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg foreslår denne side slettes, da jeg mener, at den ikke har encyklopædisk relevans.

  • Slet --Rasmusbyg 30. okt 2008, 18:31 (CET)
  • Behold - muligvis under nyt navn, men synes den er grundig og relevant nok. --Mark Jensen 6. nov 2008, 20:49 (CET)
  •  Kommentar Jeg ved såmend dårligt hvad jeg skal mene. Hvis "udtalelserne" har haft historisk betydning eller har skrevet sig ind i historiebøgerne som fx "Ich bin ein berliner" eller "Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet" så synes jeg at det er ok at beholde. På det punkt er artiklen vist ikke helt klar (altså er det stadig noget man husker). --MGA73 6. nov 2008, 20:50 (CET)
    • Jeg gør ihvertfald, men det siger jo ikke så meget om den generelle holdning :=) --Lhademmor
  • Behold -- Den engelsk wikipedia har en artikel om samme emnet en:Mahmoud Ahmadinejad and Israel og Ahmadinejad's mening om Israel er ikke uinteressant. Kinamand 9. nov 2008, 22:30 (CET)
  • Slet - Emnet berettiger ikke en selvstændig artikel, synes jeg. Det er alt for tidligt at vurdere, om udtalelsen bliver historisk vigtig. Flet den ind i Ahmadinejad-artiklen.--KLN 12. nov 2008, 01:45 (CET)
  • Behold -- Behold. Den er åbenlyst ikke en stor sag, men det berører Israel/Iran kontroversen, og er som sådan relevant. En artikel om Israels holdning overfor Iran vil være ønskelig, men manglen på en sådan burde ikke være grundlag for at slette denne. Navnet er dog noget gumpetungt og hvis en bedre titel kan findes frem vil jeg ikke være imod det. --Saddhiyama 12. nov 2008, 01:55 (CET)
  •  Kommentar - Andre landes Wikier har jf. diskussionssiden enten sammenskrevet kontroversen med Ahmadinejad-artiklen eller også har de en artikel om alle kontroverserne mellem Ahmadinejad og Israel. Er diskussionen ikke ved at være der henne, hvor der er enighed om, at indholdet skal bevares i en eller anden form, men at det muligvis burde sammenskrives med nogle andre artikler? --MGA73 12. nov 2008, 10:57 (CET)