Wikipedia:Sletningsforslag/Absolute Let's Dance opus 8

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener ikke det giver mening at have sider for kompilationer, hvis de bare er lister over numre - især når det meste indhold er røde (ikke-eksisterende) links. Oversigtssiderne indeholder encyklopædisk info som salgstal, optrædende kunstnere osv, men de enkelte albumsider indeholder ikke relevant infoSvesterli 2. okt 2009, 21:15 (CEST)

  • Neutral --Brandsen 2. okt 2009, 21:21 (CEST)
  • Slet - Jeg er enig. Når der kun opremses numrene, så er der ikke notabilitet (og jeg er enig om det mere generelle, som jeg også har skrevet på nævnte side på landsbybrønden). Arne (Amjaabc) 2. okt 2009, 23:48 (CEST)
  • Behold Er enig i, at artiklen ikke er særlig informativ andet end blot at indeholde en trackliste, men det er min opfattelse, at en del af serierne "Absolute xxx" i et eller andet omfang fungerer som samlerobjekter. Serierne er klart bemærkelsesværdige, og er selve serien det, er der vel ikke så langt til at de enkelte elementer også er det. Det gør vel heller ikke så meget, at man på Wikipedia kan slå op og se, om Kylie Minogues Can't get you out of my head lå på Absolute Music 29 eller på Absolute Music 28. Hvis man altså lige har brug for at vide det. --Pugilist 3. okt 2009, 14:08 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om at slette, og artiklen beholdes derfor. --Brandsen 17. okt 2009, 03:32 (CEST)