Wikipedia:Sletningsforslag/Amalie Bruun

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det må formodes at det er Amalie Bruun selv eller en nærtstående, der i sin tid har forfattet artiklen, og nu ønsker den slettet. Jeg er sådan set enig i sletningsønsket - ikke på baggrund af at hun har fortrudt, men ud fra at hun i første omgang skulle have ladet være med at skrive en artikel om sig selv, og at hun i øvrigt nok ikke er relevant at have en artikel om. --Palnatoke 5. jun 2011, 21:19 (CEST)

  • Slet selvbiografi --Trade 9. jun 2011, 08:50 (CEST)
  •  Kommentar Tøv en kende. Hun gav godt nok resultat ved min Google-søgning. Måske hellere lidt mere omtale. --Rmir2 9. jun 2011, 19:31 (CEST)
  • Behold/ Sammenskriv - Uden at have den mindste interesse i Paradise Hotel, mindes jeg godt den sang der blevet lavet til dette formål. I og med at tv-serien er et populært fænomen og blandt har været med til at skyde Sukkerchoks karriere i gang, synes jeg ikke artiklen fortjener at blive slettet helt. Enten synes jeg den bør beholdes eller sammenskrives med Paradise Hotel-artiklen, eventuelt i et afsnit om titelsangene fra hvert år. Men den skal dog stadig skrives om - men jeg synes bestemt hun virker til at være notabel i en eller anden form. Og som Rmir2 siger, så kommer der ganske mange hits når man googler hende. -- Tøndemageren 16. jun 2011, 14:53 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke konsensus for at slette artiklen på grund af selvbiografi/manglende notabilitet. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 13. aug 2011, 10:13 (CEST)