Wikipedia:Sletningsforslag/Andreas Rønning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Denne Andreas Rønning er har fået bronzemedalje ved DM, i en sportsgren hvor der kun var 8(!) deltagere. Der er ikke ét eneste dansk medie der har nævnt ham på noget tidspunkt. Jeg mener ikke at denne person er notabel. Lader til at Dansk Atletikforbund bruger Wikipedia til at få nogle uinteressante navne frem på nettet, da dette er eneste "medie" hvor de har muligheden. --Pixi Uno (diskussion) 27. jun 2012, 07:25 (CEST)

Har du nævnt din mistanke over for Bruger:Golfdane? --Palnatoke (diskussion) 27. jun 2012, 09:11 (CEST)
Nope, men en af de meget aktive anonyme atletik-artikel-opretter har opdaget notabilitets skabelonen, - og det har Golfdane også, da denne har prøvet af fjerne den én gang. --Pixi Uno (diskussion) 27. jun 2012, 09:23 (CEST)
  • Behold - Den unge mand har vundet - ikke bare én, men tre - bronzemedaljer ved danske mesterskaber i en sportsgren, der er højt estimeret på verdensplan, heriblandt fast på OL-programmet. Jeg mener ikke, at vi skal lade det gå ud over ham, at der ikke er ret mange aktive i den danske elite. Din insinuation af, at der er tale om en strategi fra atletikforbundet, synes jeg ikke er rimelig. Jeg synes i stedet, at vi skal glæde os over, at der er nogen, der gider finde - ofte gamle - resultater frem for sportsudøvere, der har opnået medaljegivende resultater i en sportsgren, der notorisk ikke har så mange tilhængere eller så meget plads i medierne på dansk plan. Hvis vi endelig skal til at smide sportsartikler ud, så mener jeg bestemt, at vi passende kunne begynde med fodboldspillere, der aldrig slog igennem, fodboldklubber, der kun er kendt lokalt osv. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. jun 2012, 09:58 (CEST)
Han lader i øvrigt til at være ungdomsdanmarksmester i stangspring 2011 ([1][2]). --Palnatoke (diskussion) 27. jun 2012, 10:05 (CEST)
  • Behold - Tre nationale medaljer i olympisk sportsgren er rigeligt til notabilitet. --Santac (diskussion) 27. jun 2012, 15:51 (CEST)
  • Behold - enig i notabilitet. --Rmir2 (diskussion) 30. jun 2012, 19:48 (CEST)
  • Behold - Notabel. --Pelle Hansen 2. jul 2012, 23:20 (CEST)
Konklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 6. jul 2012, 16:56 (CEST)